Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PRE GAME – 19η αγωνιστική vs Εθνικός (Εκτός – Δασάκι)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

Στις 19:00 σήμερα στο δασάκι δίνουμε ένα αγώνα που αν κάνουμε αυτό που πρέπει, τότε το Σαββατοκύριακο μας θα περάσει χαλαρά βλέποντας τους άλλους να προσπαθούν να μας φτάσουν.

Το παιχνίδι με τον Εθνικό είναι το πρώτο από μια σειρά “εύκολων” παιχνιδιών, τα οποία καλούμαστε να αποδείξουμε στην πράξη ότι είμαστε καλύτεροι. Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Εθνικός παραδόξως μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να παίξει μπάλα και την πλήρωσε. Στο σημερινό αγώνα προβλέπω πως θα παραταχθεί αμυντικά με σκοπό να πάρει έστω την ισοπαλία. Η ομάδα μας θα χρειαστεί να παραμείνει ψύχραιμη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και ειδικά όσο το σκορ είναι στο 0-0 με σκοπό τις οργανωμένες και ορθόδοξες επιθέσεις. Οποιαδήποτε υποτίμηση θα δώσει ευκαιρία στους αντιπάλους μας να μειώσουν την διαφορά από εμάς και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Αγωνιστικά θα πάμε στο δασάκι με τις απουσίες των Ντάλσιο, Κρέσπο, Μαρκίνιος και Κβιλιτάια. Ο Σα Πίντο αναμένεται να παρατάξει τους Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του τους Βιντάλ, Ντβάλι, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ. Μπροστά τους θα είναι ο Σαρφό με τον Κωνσταντίνοφ και ο Βιλιαφάνεζ λίγο πιο μπροστά. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Εντονγκαλά με τον Δώνη και ο Τομανέ στην κορυφή της επίθεσης.

Η αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης ίσως φέρει διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης, αφού ο Τομανέ αν και ξέρει να κατεβάζει και να σπάζει την μπάλα, είναι διαφορετικός παίκτης από τον Κβιλιτάια. Όλη η άμυνα του Εθνικού θα είναι πάνω του και πιστεύω θα πρέπει να δοκιμάσουμε να παίξουμε με την μπάλα κάτω, είτε από τον άξονα είτε από τα πλάγια. Ο Σα Πίντο λογικά πρέπει να δούλεψε αυτό τον τρόπο ανάπτυξης στον Αρχάγγελο και αναμένεται να το δούμε και σήμερα στο γήπεδο.

Ο κόσμος έκανε ήδη το καθήκον του και εξάντλησε αμέσως τα εισιτήρια της ανατολικής κερκίδας και με την προπώληση που ήδη υπάρχει στην νότια, γύρω στους 3000 πορτοκαλί θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Βάζω το πορτοκαλί σακάκι και γαλαζοκίτρινο κασκόλ

Και θολώνω μόνο στην ιδέα πως θα έρθω πάλι να σε δω

Like
Share
Tweet