Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PRE GAME – 21η αγωνιστική vs Σαλαμίνα (Εκτός – Αμμόχωστος)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

Σήμερα αντιμετωπίζουμε στο Αμμόχωστος στις 19:00 την Σαλαμίνα στον απόηχο των όσων συνέβησαν στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου. Η απουσία των δικών μας οπαδών σε συνδυασμό με το παραπάνω μίσος/κόμπλεξ που θα έχουν οι αντίπαλοι αφού ακόμα δεν βγήκε απόφαση για το παιχνίδι Κυπέλλου, κάνουν το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο και μόνο με σοβαρότητα και πειθαρχεία θα φύγουμε με την νίκη.

Η ομάδα πρέπει να μείνει ανεπηρέαστη με τα όσα συνέβησαν και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον σημερινό αγώνα και να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο παιχνίδι με τον Οθέλλο. Αν και η Σαλαμίνα είναι καλύτερη από τον Οθέλλο, το αποτέλεσμα θα το κρίνουμε εμείς με την απόδοσή μας και είναι στα πόδια μας να μπούμε μέσα και να δείξουμε από το 1ο λεπτό πως είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε την νίκη.

Μετά από πολλή καιρό η λίστα απουσιών θα είναι σχεδόν κενή, αφού μόνο ο Κρέσπο θα είναι εκτός αποστολής. Λογικά ο Πέτροβιτς θα επιστρέψει πίσω στο κέντρο της άμυνας και την θέση του θα πάρει ο Σατσιάς που στις ευκαιρίες που του έδωσε ο Πίντο έδειξε ότι αξίζει την εμπιστοσύνη του. Θεωρώ πως ο Ντάλσιο αν και έτοιμος, θα μείνει στον πάγκο για λόγους ξεκούρασης και θα επιστρατευτεί μόνο αν το παιχνίδι στραβώσει. Θεωρώ πως ο Πίντο θα ξεκινήσει με τον Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Βιντάλ, Ντβάλι, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Μαρκίνιος, Σατσιάς, Κωνσταντίνοφ και Εντονγκαλά με τον Δώνη να διεκδικεί θέση στο δεξιό άκρο. Ο Βιλιαφάνεζ θα κινείται λίγο πιο μπροστά και ο Κβιλιτάια θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Πάμε δυνατά Θρύλε μου!

Like
Share
Tweet