Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PRE GAME – 22η αγωνιστική vs Καρμιώτισσα (Εντός – ΓΣΠ)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

Σήμερα στις 19:00 αντιμετωπίζουμε την Καρμιώτισσα σε ένα αγώνα που αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Η αντίπαλος, αν και χαμηλής δυναμικότητας ομάδα, παλεύει όλα της τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και τυχόν υποτίμηση θα μας στοιχίσει. Δυνατό παράδειγμα είναι το παιχνίδι του πρώτου γύρου όπου το 0-2 λίγο έλειψε να γίνει 2-2 στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα τα τελευταία παιχνίδια δείχνει πως δεν έχει διάθεση να σπαταλήσει άλλους βαθμούς σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και το παιχνίδι με τον Εθνικό αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι και αν είναι δυνατόν να κρίνουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, πράγμα που κάναμε απέναντι στον Οθέλλο και στην Σαλαμίνα.

Θεωρώ πως ο Πίντο θα κάνει 1 αλλαγή στους πρώτους 11 σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, με τον Ντάλσιο να παίρνει την θέση του Σατσιά δίπλα στον Κωνσταντίνοφ, παρά το ότι ο Γιάννης στα τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε ήταν πάρα πολύ καλός. Επομένως, ο Μπέλετς θα είναι στον άσσο με τους 4 της άμυνας να είναι οι Σούσιτς, Ντβάλι, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ. Οι Ντάλσιο και Κωνσταντίνοφ θα είναι στο κέντρο έχοντας στα άκρα τους Μαρκίνιος και Εντονγκαλά. Στην κορυφή θα είναι ο Κβιλιτάια με τον Βιλιαφάνεζ να κινείται λίγο πιο πίσω.

Πάμε δυνατά ΑΠΟΕΛάρα μου για την νίκη.

Like
Share
Tweet