Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PRE GAME – 25η αγωνιστική vs Άρης (Εντός – ΓΣΠ)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για να καταλάβει κάποιος την σημασία του σημερινού παιχνιδιού απέναντι στον Άρη στις 20:00 στο ΓΣΠ.

Ένα παιχνίδι που πριν κάποια χρόνια θα ήταν αγγαρεία και ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι παίκτες, η νέα τάξη πραγμάτων τα έφερε με τέτοιο τρόπο που εν έτει 2024 είναι ντέρμπυ κορυφής!

Σήμερα συγκατοικούμε στην κορυφή με τον Άρη, αλλά λόγω της ήττας στον πρώτο γύρο είμαστε στην 2η θέση. Αυτό σημαίνει πως μόνο με νίκη θα τερματίσουμε στην 1η θέση στην κανονική διάρκεια (δεδομένου ότι θα κερδίσουμε την Δόξα) με τα πλεονεκτήματα που φέρνει στην σειρά αγώνων στα playoffs.

Τα όποια διαιτητικά λάθη έγιναν τις τελευταίες αγωνιστικές πρέπει να μπουν στο περιθώριο και το μυαλό όλων στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι στο σημερινό παιχνίδι. Προπονητής, παίκτες και κόσμος πρέπει να γίνουν 1 και από το 1ο λεπτό να δείξουν στον αντίπαλο τι σημαίνει καυτή έδρα. Μπορεί ο Κβιλιτάια να σηκώθηκε και να μην πήραμε το παιχνίδι με την Αέλ στα χαρτιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ίδιο θα κάνουν οι παίκτες αλλά και τα άτομα που θα βρίσκονται στον πάγκο του Άρη. Γι’ αυτό ο κόσμος της ομάδας μας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να μην ρίξει στο γήπεδο ούτε ένα κομμάτι χαρτί, πόσω μάλλον φωτοβολίδες, κροτίδες ή ποτήρια!

Θεωρώ πως ο τραυματισμός του Τσεμπάκ θα τον αφήσει εκτός 11άδας, ακόμα και αν θεωρείται έτοιμος αφού έχασε προπονήσεις και την θέση του στο δεξί άκρο θα πάρει ο Σούσιτς. Λογικά ο Πίντο θα παρατάξει στον αγώνα τους παίκτες που τράβηξαν το κουπί μέχρι σήμερα αρχίζοντας με τον Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του τους Βιντάλ, Ντβάλι, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ. Οι Ντάλσιο και Κωνσταντίνοφ θα βρίσκονται στο κέντρο με τους Μαρκίνιος και Εντονγκαλά να είναι στα άκρα. Οι τελευταίες εμφανίσεις του τελευταίου δίνουν ευκαιρία στον Δώνη να βρεθεί στην 11άδα που και ο ίδιος δεν φαίνεται να είναι στα καλύτερά του τελευταία. Σε πιο ελεύθερο χρόνο θα βρίσκεται ο Βιλιαφάνεζ αι στην κορυφή ο Κβιλιτάια.

Πάμε δυνατά ΑΠΟΕΛάρα μου να στείλουμε το μήνυμα πως ο αυτοκράτορας είναι έτοιμος να κάτσει ξανά στον θρόνο του.

Μ’ ένα κασκόλ

γύρω απ’ το λαιμό…

Like
Share
Tweet