Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PRE GAME – Β’ Φάση Κυπέλου vs Σαλαμίνα (Εκτός – Αμμόχωστος)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

Σήμερα στις 19:00 δίνουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον της Σαλαμίνας για την Β΄φάση του Κυπέλλου. Το γεγονός ότι τα παιχνίδια αυτής της φάσης είναι μονά το κάνει ακόμα πιο δύσκολο, αφού δεν θα έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε σε άλλο αγώνα τυχόν κακό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι.

Κάτω από άλλες συνθήκες σήμερα θα ήμασταν πιο χαλαροί και θα γίνονταν αρκετές αλλαγές στην 11άδα για να πάρουν ανάσες κάποιοι παίκτες. Το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα με τον Εθνικό όμως, δεν αφήνει περιθώρια δεύτερου συνεχόμενου κακού αποτελέσματος αφού αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά στην ψυχολογία και των παικτών αλλά και του κόσμου.

Ο Σα Πίντο πρέπει να βρει την φόρμουλα να συνδυάσει την ξεκούραση κάποιων παικτών με την νίκη-πρόκριση  και βάσει αυτού νομίζω πως θα γίνουν ελάχιστες εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα. Θεωρώ πως θα ξεκινήσει με τον Χριστοδούλου κάτω από τα δοκάρια έχοντας μπροστά του τους Βιντάλ, Ντβάλι, Σούσιτς και Τσεμπάκ. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Μαρκίνιος, Κωνσταντίνοφ, Πολυκάρπου και Εντονγκαλά. Ο Βιλιαφάνεζ θα είναι σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό που θεωρώ πως θα είναι ο Κβιλιτάια.

Πάμε δυνατά ΑΠΟΕΛάρα μου για την πρόκριση.

Like
Share
Tweet