Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PRE GAME – 2η αγωνιστική vs Πάφος (Εντός – ΓΣΠ)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

Σήμερα στις 19:00 δίνουμε το πιο δύσκολο μέχρι σήμερα αγώνα στο πρωτάθλημα απέναντι στην Πάφο που θεωρείται από τα φαβορί για την κατάκτηση του(!)

Σε πιο παλιές εποχές θα συζητούσαμε σε ποιους παίκτες πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες και ποιους να ξεκουράσουμε! Καλώς ή κακώς τα πράγματα άλλαξαν και όσο και αν δεν μας αρέσει, πρέπει να συμβιβαστούμε αν θέλουμε να επιβιώσουμε.

Η νίκη με οποιοδήποτε τρόπο είναι μονόδρομος και η ομάδα πρέπει να βρει τους τρόπους να γίνει πιο απειλητική στην επίθεση με σκοπό να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση ενδέχεται να υπάρξουν πολλές αντιδράσεις και αλλαγές και αυτό δηλώνει την σημαντικότητα του αγώνα και των 3 βαθμών.

Αγωνιστικά πιστεύω θα υπάρξουν αλλαγές αφού στο προηγούμενο παιχνίδι υπήρξαν προβλήματα τραυματισμών και παράλληλα έχουμε την επιστροφή του Ντάλσιο. Πιστεύω πως ο Σα Πίντο θα κατεβάσει 11άδα με τον Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του τους Βιντάλ, Ντβάλι, Κρέσπο (Πέτροβιτς) και Σούσιτς (Τσεμπάκ). Στην μεσαία γραμμή θεωρώ σίγουρη την επιστροφή του Ντάλσιο που μάλλον θα είναι δίπλα στον Κωνσταντίνοφ (Πέτροβιτς) με τον Σαρφό να κινείται πιο μπροστά σε πιο ελεύθερο ρόλο. Προσωπικά προτιμώ τον Πέτροβιτς είτε στην άμυνα είτε στον πάγκο, αφού όσο καλός παίκτης και αν είναι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο κέντρο λόγω ταχύτητας και αυτό φάνηκε σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος. Στα άκρα λογικά θα ξεκινήσουν οι Μαρκίνιος και Εντονγκαλά με ερωτηματικό την θέση στην κορυφή. Μετά τις ενοχλήσεις που είχε ο Κβιλιτάια και τον τραυματισμό του Τομανέ, ίσως δούμε τον Γουίλσον στην κορυφή!

Στην θέση που βρισκόμαστε, το σημαντικό είναι να πάρουμε την νίκη με οποιοδήποτε τρόπο για να καθησυχάσουν λίγο τα πράγματα και η ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα.

Ραντεβού στις 7 στο ΓΣΠ.

 

APOELguy

Like
Share
Tweet