Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PRE GAME – 4η αγωνιστική vs Απόλλων (Εντός – ΓΣΠ)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

Επιτέλους επιστροφή στις αγωνιστκές υποχρεώσεις, αφού στερηθήκαμε την αρρώστια μας για την εθνική.

Σήμερα στις 20:30 στο ΓΣΠ αντιμετωπίζουμε τον Απόλλων στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής σε ένα παιχνίδι που αν και είναι νωρίς, θεωρείται κρίσιμο από πολλές πλευρές.

Αγωνιστικά επιστρέφουν οι Κρέσπο, Κωνσταντίνοφ Βιλιαφάνεζ και Γουίλσον και αναλόγως του βαθμού ετοιμότητας του καθενός, ο Σα Πίντο θα καταστρώσει το πλάνο του. Θεωρώ πως από τους 4, αυτός που επιβάλλεται να ξεκινήσει αν είναι 100% έτοιμος είναι ο Βιλιαφάνεζ αφού είμαστε είμαστε “γυμνοί” στην θέση πίσω από τον επιθετικό και είναι ο μόνος που έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει.

Η πιθανή 11άδα θα έχει τον Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια με τους Βιντάλ, Ντβάλι, Πέτροβιτς και Σούσιτς να αποτελούν την αμυντική γραμμή. Μπροστά τους θα βρίσκονται οι Σαρφό και Ντάλσιο και στα άκρα οι Μαρκίνιος και Εντονγκαλά. Στην κορυφή της επίθεσης θα επανέλθει ο Κβιλιτάια με τον Βιλιαφάνεζ λίγο πιο πίσω. Θέλω να πιστεύω πως η εμμονή στην χρησιμοποίηση του Φετφατζίδη ως βασικό θα λάβει τέλος, στέλνωντας του το μήνυμα πως με τις προηγούμενες του εμφανίσεις δεν έχει θέση στην αρχική 11άδα.

 

Πάμε δυνατά

ΑΠΟΕΛάρα μου

💙💛🧡

APOELGuy

Like
Share
Tweet