Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PRE GAME – 5η αγωνιστική playoffs vs Άεκ (Εκτός – Άεκ Αρένα)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy.

Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

Στις 17:00 σήμερα δίνουμε ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι στην φετινή χρονιά απέναντι στην φορμαρισμένη Άεκ.

Όλοι γνωρίζουν την σημασία του σημερινού αγώνα και ότι λαι να γραφτεί θα είναι απλά για κατανάλωση. Η ομάδα μας πρέπει να βρει τον τρόπο να φύγει από την Λάρνακα χωρίς να χάσει (τουλάχιστον ισοπαλία) για να διατηρηθεί στην κορυφή. Κανένας δεν θέλει να σκέφτεται το σενάριο της ήττας που στην “καλύτερη” θα μας κατεβάσει στην 2η θέση, και ίσως στην 3η. Στο σενάριο της ήττας δεν θα παίζεται μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και η Ευρώπη και αυτό πρέπει να πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές μας.

Απέναντι μας θα έχουμε μια ομάδα που οφείλουμε να παραδεχθούμε πως έχει ένα πολύ καλό σύνολο που σε συνδυασμό με την δείψα για την 1η θέση και το 1ο της πρωτάθλημα θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να επιστρέψουμε πίσω στην Λευκωσία στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όσο αφορά την αρχική 11άδα, η επιστροφή του Πέτροβιτς στο αρχικό σχήμα θεωρείται δεδομένη με μόνο ερωτηματικό τον παίκτη που θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης με τον ανεβασμένο Δώνη να διεκδικεί θέση απέναντι στον πεσμένο Εντονγκαλά. Θεωρώ πως το ανέβασμα και η εκρηκτικότητα του Δώνη θα του δώσουν θέση βασικού. Επίσης, ίσως επιλεγεί ο Σούσιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας, πράγμα που μας βγήκε στο παρελθόν σε παιχνίδια ντέρμπι. Πιστεύω πως ο Πίντο θα ξεκινήσει με τον Μπέλετς κάτω από το δοκάρια, έχοντας μπροστά του τους Βιντάλ, Ντβάλι, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Μαρκίνιος, Ντάλσιο, Κωνσταντίνοφ και Εντονγκαλά. Μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο θα κινείται ο Βιλιαφάνεζ με τον Κβιλιτάια να είναι στην κορυφή, που καλείται να διαψεύσει τον Πίντο που δήλωσε πως η απουσία του δεν επηρέασε καθόλου την ομάδα απέναντι στην Ομόνοια.

 

Πάμε δυνατά ΑΠΟΕΛάρα μου για το διπλό.

Θρύλε γ*μα, την Άεκ την πουτ*να

 

Like
Share
Tweet