Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PRE GAME – 6η αγωνιστική vs Εθνικός (Εντός – ΓΣΠ)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

Σήμερα στις 19:00 καλούμαστε να πάρουμε την νίκη απέναντι στον Εθνικό, σε ένα παιχνίδι που δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουμε.

Οι αναγκαστικές απουσίες στην επίθεση ίσως φέρουν διαφοροποιήσεις στην κορυφή και στον τρόπο παιχνιδιού μας, πράγμα που θα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα αφού η ομάδα δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμαστεί για αυτό. Ο Εθνικός έδειξε στα προηγούμενα παιχνίδια ότι είναι σκληροτράχηλη ομάδα που δύσκολα μπορεί να κερδίσει κάποιος και αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό χωρίς στιγμές χαλάρωσης ή υποτίμησης,

Ο προπονητής μας που θα βρίσκεται στις κερκίδες του ΓΣΠ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τους Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του τους Βιντάλ, Ντβάλι, Κρέσπο και Σούσιτς. Στην μεσαία γραμμή προβλέπω επιστροφή του Ντάλσιο δίπλα από τον Κωνσταντίνοφ που είναι ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια. Στα άκρα θα είναι οι Μαρκίνιος και Εντονγκαλά με τον Σαρφό λίγο πιο προωθημένο σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Η κορυφή της επίθεσης είναι το μεγάλο ερωτηματικό αφού οι Τομανέ και Γουίλσον είναι εκτός επιλογών με τις επιλογές να περιορίζονται στους Κβιλιτάια (επανέρχεται από τραυματισμό) και Γαβριήλ! Θεωρώ πως οι πιθανότητες είναι 50-50 και θα κριθεί την τελευταία στιγμή αναλόγως του βαθμού ετοιμότητας του Κβιλιτάια. Για σκοπούς συμπλήρωσης της 11άδας μιας και δεν γνωρίζω την κατάστασή του, θα προβλέψω την χρησιμοποίηση του Γαβριήλ.

Όποιοι 11 και να ξεκινήσουν πρέπει να πάρουν τους 3 βαθμούς για να διατηρήσουμε την διαφορά των 3 βαθμών από την κορυφή και να ξεκινήσουμε νικηφόρα ένα σερί θεωρητικά εύκολων παιχνιδιών.

Θρύλε παίξε γερά!

💙 💛 🧡

APOELguy

Like
Share
Tweet