Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PRE GAME – 7η αγωνιστική vs Οθέλλος (Εκτός – Αμμόχωστος)

To пιо κάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον APOELguy Βρείτε τον APOELguy στο Facebook και στο Blog του.

Σήμερα στις 19:00 δίνουμε ένα δύσκολο αγώνα με τον Οθέλλο στο Αμμόχωστος.

Μετά το καλύτερο παιχνίδι μας στην φετινή χρονιά, καλούμαστε να δείξουμε συνέπεια και να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό.

Με τον απόηχο της 4μηνης τιμωρίας του προπονητή μας και τις φήμες για αποδέσμευσή του, οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να κλείσουν τα αυτιά τους και να κάνουν αυτό που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο αγώνας θα είναι πιο δύσκολος σε σύγκριση με τον προηγούμενο απέναντι στον Εθνικό, αφού από την μία παίζουμε εκτός έδρας και από την άλλη ο Οθέλλος προβλέπεται να αγωνιστεί πιο αμυντικά και μαζεμένα με αποτέλεσμα να μην βρούμε πολλές φορές ανοικτούς διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Αυτοί που θα επιλέξει ο προπονητής να αγωνιστούν στον άξονα και στα άκρα θα έχουν την δύσκολη δουλειά της ημέρας, αφού είναι αυτοί που θα πρέπει με τις πάσες/ντρίπλες/σέντρες τους να σπάσουν την άμυνα του αντιπάλου.

Ο Μπέλετς θα βρίσκεται για ακόμα μια φορά κάτω από τα δοκάρια έχοντας μπροστά του τους Βιντάλ, Ντβάλι, Κρέσπο και Σούσιτς. Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να βρίσκονται οι Μαρκίνιος, Ντάλσιο, Κωνσταντίνοφ και Εντονγκαλά με τον Σαρφό λίγο πιο μπροστά σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Κβιλιτάια, μιας και αν δεν κάνω λάθος ο Γαβριήλ θα εκτίσει την ποινή του για την κόκκινη που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Πάφο.

Ο κόσμος έκανε το καθήκον του και εξαφάνισε τα εισιτήρια. Ήρθε η στιγμή να κάνουν και οι παίκτες το δικό του καθήκον!

Πάμε δυνατά

ΑΠΟΕΛάρα μου!

💙💛🧡

Like
Share
Tweet