Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pregame EL: ΑΠΟΕΛ-Bordeaux (7/11)

60459Άυριο η ώρα 20:00 θα αντιμετωπίσουμε την Μπορντό στο ΣΠΙΤΙ μας. Σημαντική η έδρα και ας ελπίσουμε οτι θα έχουμε ένα γσπ ΚΑΜΙΝΙ αύριο! Ο κόσμος θα είναι για ακόμα μια φορά στο γήπεδο, δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. Ο προπονητής και οι παίκτες καλούντε να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι στο γήπεδο…

Όσο πιο λίγα τα λάθη μας τόσο το καλύτερο. Η Μπορντό, όπως ξαναγράψαμε και παλιά, είναι βατή. Μπορούμε και το γνωρίζουμε απο την στιγμή που την είδαμε τόσο “χαλαρή” στη Γαλλία. Στο ραδιόφωνο σήμερα αναφέρθηκε οτι 3 παίκτες της Μπορντό έμειναν Γαλλία. Πάντως εμείς, ώς ΑΠΟΕΛ, θέλουμε να κερδίσουμε για πολλούς και διάφορους λόγους το παιχνίδι αυτό. Όλα όσα γίνονται και όλα όσα βλέπουμε απο τους αντίπαλους είναι υπέρ μας. Τα κατά, βγαίνουν απο εμάς σαν ΑΠΟΕΛ και μόνο απο εμάς.

Ο προπονητής να λάβει σοβαρά υπόψη οτι το αυριανό χαρτί είναι σημαντικό. Η νίκη θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά αλλά και οικονομικά. Βαθμολογικά δεν καταρρεύσαμε ακόμη και υπάρχουν περιθώρια για να μαζέψουμε βαθμούς. Αφού μπορούμε ας το πράξουμε τότε. Μια νίκη στον θεσμό του Europa League θα φέρει μια ηρεμία στην ομάδα αλλά και στους οπαδούς που βλέπουν εδώ και αγώνες κάποιους παίκτες να σέρνονται στο γήπεδο. Οφέιλουν οι παίκτες μας να δούν σοβαρά αυτό τον αγώνα οπόταν ας κατεβάσουν τα μυαλά τους εκεί που τα έχουν και να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι.

Δεν έχουμε το γκόλ αλλά ο Δώνης καλείτε να παρατάξει δυνατούς παίκτες στο κέντρο τουλάχιστο να κρατήσουμε το παιχνίδι στη μέση του γηπέδου. Αναμενόμενη απόδοση θα δούμε λογικά απο τον Αλωνεύτη που εδώ καιρό μας κάνει περήφανους που τον έχουμε στην ομάδα. Αναμένουμε πρόσωπο και καλό ποδόσφαιρο και απο τον Μπίδη, που μας απογοητεύει κάποιες φορές αλλά φυσικά και απο ΟΛΟΥΣ τους παίκτες που θα παίξουν αύριο.

Ξέρουν όλοι στον Αρχάγγελο οτι ο κόσμος είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Ελπίζω η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ βόρεια να “συγκρατηθεί” γιατί ας μην ξεχάσουμε οτι σε μια γωνιά θα είναι και κάποιοι Γάλλοι.

Kρατάω τα λόγια του Βινίσιους απο την αποψινή συνέντευξη του προπονητή μας που ολοκληρώθηκε πρίν απο λίγο:

“Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι όχι μόνο για τους παίκτες, αλλά και για τον κόσμο. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε την νίκη. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, για να κερδίσουμε για τον κόσμο και για να δείξουμε και στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να κερδίσουμε, γιατί έχουμε εξελιχθεί και μπορούμε να κερδίσουμε και την Μπορντό και οποιαδήποτε ομάδα”

Ο Ευστάθιος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπορντό:

“Είμαστε αισιόδοξοι για το αυριανό παιχνίδι, αν και ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο. Πιστεύω με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να νικήσουμε την Μπορντό. Οι φίλαθλοί μας ποτέ δεν μας εγκαταλείπουν. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή τους”.

ΠΑΜΕ ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!

Like
Share
Tweet