Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρέπει… και απαιτούμε!

High_speed_fire_by_EsmashEdΤο περασμένο Σάββατο δώσαμε ενα πολύ σημαντικό αγώνα. Κερδίσαμε την χομονοια που ακόμα και μέχρι τώρα, λανθασμένα και καθοδηγούμενα (και ο ΝΝ) φωνάζει και διαμαρτύρεται για την διαιτησία. Δώσαμε αρκετή σημασία στους χόχους, γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατο να μην ανταποκρινόμασταν στα φανταστικά γραφόμενα και λεγόμενα, ακόμα και στα πανό που βλέπαμε στα μπαλκόνια τους. Τώρα απλά τους λυπούμαστε περισσότερο όμως ΦΤΑΝΕΙ να ασχολούμαστε μαζί τους. Συγκέντρωνόμαστε αποκλειστικά στον μεθαυριανό αγώνα. Αντιμετωπίζουμε το…

μικρό απολλωνάκι στο σπίτι του και θέλουμε Β-Ι-Α-Σ-Μ-Ο! Πρέπει οι παίκτες μας να καταλάβουν οτι η οργή του ΑΠΟΕΛίστα είναι τεράστια, με τα ευτράπελα που έζησε το τελευταίο διάστημα, και απαιτούμε να διαλύσουν το απολλωνάκι. Τέρμα η ανοχή τέρμα, οι δικαιολογίες, τέρμα τα λόγια. Ο αγώνας είναι κρίσιμος και απαιτούμε απο την ομάδα την απαραίτητη συγκέντρωση, σοβαρότητα αλλά και ψυχραμία.

Αποφασίστηκε να μην πάμε εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες στο γήπεδο όχι υπό τον φόβο των δικών μας οπαδών αλλα….δεν θα πέσουμε στην παγίδα τους. Ξέρουν ότι θα το πάρουμε το πρωτάθλημα οπόταν θα κάνουν τα πάντα να διακοπεί ο αγώνας να μηδενιστούμε και να απειλούμαστε ακόμη και με αφαίρεση 3 βαθμών. Μετά το σύνθημα που έδωσαν οι υπόλοιπες ομάδες του 1ου ομίλου, ‘Ενώνουμε Δυνάμεις’, για να κάνουν το παν, να μας αποτρέψουν από να κατακτήσουμε το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Σίγουρα με κάθε τρόπο θα προσπαθούσαν μας προκαλέσουν για να πέσουμε στην παγίδα τους. Κακώς, πολύ κακώς, θα απουσιάζουν οι πορτοκαλί από ένα τέτοιο σοβαρότατο παιχνίδι, όμως το σύνθημα ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ μέσα στη Λεμεσό θα ακούγεται από όλα τα μέρη του νησιού μας, και θα το ακούν οι ποδοσφαιριστές μας και θα αντλούν δύναμη μέσα από αυτό. Η ομάδα μπορεί και θα τα καταφέρει… Το ΑΠΟΕΛ και ο κόσμος του δεν μασάει από αυτά.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΝΤΑΜΠΛ….ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ!!!

 Αισιοδοξος ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ

Μία μοναδική προσφορά δημιουργήθηκε για τους Κύπριους χρήστες του  Internet  από τις 24 Απριλίου και έως το τέλος των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2014 – 2015. Μόνο με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα της  winmasters.com , 3€ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, σας περιμένουν στο λογαριασμό σας.

Like
Share
Tweet