Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρέπει να Επιστρέψουμε

Χθες η διοίκηση μας, εξάγγειλε τα πακέτα των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22, με το σλόγκαν ΕΠΙΣΤΕΦΟΥΜΕ.

Εν μέσω πανδημίας, τα τελευταία 2 χρόνια, με σχεδόν μηδενικό εισόδημα από τα εισιτήρια αγώνα, η διοίκηση μας, κάνει μια τεράστια προσπάθεια, να πείσει την δύναμη του ΑΠΟΕΛ μας, τους φιλάθλους μας, να επιστρέψουν στο γήπεδο.

Οι τιμές είναι πάρα πολύ προσιτές, για όλους μας και τώρα μένει να δείξουμε εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες, εάν θέλουμε να επιστρέψουμε στο γήπεδο να βοηθήσουμε την ομαδα μας, που τα τελευταία χρονιά έχει χάσει την ταυτότητα της.

Έμεινε να αποδείξουμε εμείς, φίλαθλοι / οπαδοί, του ΑΠΟΕΛ, εάν θέλουμε πραγματικά, ο Αυτοκράτορας, να επιστρέψει στον θρόνο του ή εάν θέλουμε να έχει τα ίδια αγωνιστικά χάλια, που είχαμε στην περσινή σεζόν.

Η δύναμη του ΑΠΟΕΛ, είναι ο κόσμος του και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι και να αφήσουμε τις ‘γελοίες’ δικαιολογίες για να μην πηγαίνουμε στο γήπεδο. Η ομαδα μας, μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Από εμάς εξαρτάτε, εάν θα επιστρέψουμε στις νίκες και στις επιτυχίες.

Η διοίκηση έχει κάνει το καθήκον της και έχει κάνει ποιοτικές μεταγραφές, low risk, και θα κάνει και άλλες για να δώσει στον προπονητή μας, τα καλύτερα εργαλεία, για να μπορέσει να δουλέψει και να ξανακτίσει την ομαδα μας.

Ο ίδιος ο προπονητής μας, κ. Σάββας Πουρσαϊτίδης, το είπε ξεκάθαρα, ότι όσες μεταγραφές και εάν κάνει η διοίκηση μας, εάν δεν επιστρέψει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο, δεν θα καταφέρουμε τίποτε.

Έχουμε όλοι την ευθύνη και την υποχρέωση, να κάνουμε το πιο απλό καθήκον μας, να επιστρέψουμε στο γήπεδο. Καμία ‘καρτούα’, κανένας ιός, δεν πρέπει να είναι πάνω από την αγάπη μας για την ομαδα μας.

Έφτασε επιτέλους η ώρα, να ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ στο γήπεδο, να στηρίξουμε την ομαδα μας.

Ο ΑΠΟΕΛ μας, μας χρειάζεται και εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του.

 

 

 

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ

ΓΗΠΕΔΟ

Hitman

Like
Share
Tweet