Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρέπει να γίνουμε ξανά ΑΠΟΕΛ!!!

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και με την προσθήκη των νέων ποδοσφαιριστών, η ομαδα μας έχει δείξει άλλο πρόσωπο, πολύ καλύτερο, από που είδαμε στις πρώτες αγωνιστικές. Ο προπονητής μας, κ. Μαρίνος Ουζουνίδης, δείχνει ποιο διαβασμένος στα παιχνίδια και βελτιώνει τις αδυναμίες που έχει η ομαδα μας.

Οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές, έδωσαν το κάτι παραπάνω και ανέβασαν την απόδοση και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών μας, που ήταν χαμένοι μέσα στο γήπεδο, βλέπε Ζαχιτ και Ντε Βινισεντι.

Δεν λέμε ότι γίναμε υπερομάδα, αλλά έχουμε τις βάσης να κάνουμε ένα πολύ καλό δυνατό σύνολο, που θα διεκδικεί με αξιώσεις την νίκη σε όποιο γήπεδο και εάν αγωνιζόμαστε.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν στην ομαδα μας, είναι γιατί το θέλουν και είναι πρόθυμοι να δώσουν τα πάντα, για να ξαναγίνει ο ΑΠΟΕΛ, η ομαδα που θέλουμε.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που μας έμειναν ‘αγγονή’, Γιαγκολιτς, Σαβιτς, Λαφρανς και Μιχαηλοβιτς, πρέπει η διοίκηση μας, να βρει τις πιο ανώδυνες οικονομικές λύσης, Το θέμα αυτό τους βαραίνει πάραυτα και πρέπει να λύσουν το συντομότερο. Η οικονομική στενότητα που έχει η ομαδα μας, είναι γι’ αυτές όλες τις λανθασμένες μετάγραφες που γίνονται τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Ουζουνίδης, πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και να είναι σίγουρος, ότι με αυτές τις καλές εμφανίσεις, θα ξανά κερδίσει την εμπιστοσύνη των ΑΠΟΕΛιστων, που τα τελευταία χρόνια ζούμε μέσα στην μουρμούρα και την αμφισβήτηση των πάντων.

Επιτέλους, εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες, πρέπει να επιστρέψουμε πίσω στα γήπεδα, να βοηθήσουμε την ομαδα μας, όπως παλιά.

Πρέπει να σταματήσουμε να μουρμουράμε και να βρίσκουμε χίλιες δυο δικαιολογίες και να μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες.

Πρέπει να ξανά γίνουμε περήφανοι για την ομαδα μας και τις φτηνιάρικες δικαιολογίες να τις αφήσουμε πίσω μας. Σίγουρα οι πάρα πολλές επιτυχίες, που είχε η ομάδας μας τα τελευταία 10 χρόνια σε Κύπρος και στην Ευρώπη, μας έχουμε χορτάσει και τίποτα άλλο δεν μας γεμίζει. Αυτή όμως δεν είναι δικαιολογία για να αφήσουμε την ομαδα μας, μονή της!!!!

Πρέπει να επιστρέψουμε μαζικά στο γήπεδο. Η απουσία του μεγάλου κόσμου μας, δίνει την ευκαιρία σε κάποιες ομαδούλες, να το εκμεταλλεύονται και να κτυπούν της ομάδας πισώπλατα.

Πρέπει να γίνουμε ασπίδα και να προστατεύσουμε την ομαδα μας.

Πρέπει να γίνουμε ξανά ΑΠΟΕΛ!!!

Πρέπει αυτό που φοβούνται, την επιστροφή του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, να το πάθουν!!!

Πρέπει ο κάθε ΑΠΟΕΛιστας, να προβληματιστεί και να πράξει αυτό που πρέπει για το καλό της ομάδας μας.

 

ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Hitman

Like
Share
Tweet