Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρέπει να πεισμώσουμε

greek peopleΜετά τα όλα κωμικοτραγικά που έγιναν στην χώρα Μπανανία, όπου στο βωμό του χρήματος πουλάνε ακόμη και την ψυχή τους στο διάβολο, εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας και στους ποδοσφαιριστές μας. Πρέπει να πεισμώσουμε ακόμα περισσότερο για το τι κάνουν ενάντια στην ομάδα μας. Πρέπει, από αυτή την ηλίθια απόφαση που βγήκε όχι εις βάρος του ΑΠΟΕΛ, αλλά και ολόκληρου του ποδοσφαιρικού οικοδομήματος της Μπανανίας. Τις συνέπειες αυτής της απόφαση θα τις εισπράξουν πάρα πολύ γρήγορα όλοι τους, μηδενός εξαιρουμένου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι φίλοι μεταξύ τους, ειδικά οι ξένοι, και καλά κάνουν, νιώθουν τα ίδια συνθήματα που νιώθουν ο Κακά και ο Μαντούκα. Αυτά τα συνθήματα θα τα μεταφέρουν στις χώρες τους και πολύ δύσκολα θα βλέπουμε ποδοσφαιριστές αξίας να έρχονται στη Μπανανία. Το ΑΠΟΕΛ όμως πρέπει …

Να βγει πάρα πολύ δυνατό από αυτή την κατάσταση και να τους αποδείξουμε ότι εμείς δεν είμαστε σαν και αυτούς, αλλά ότι δεν μας επηρεάζει τίποτα. Καμία ομάδα δεν έχει τα κότσια να τα βάλει μαζί μας ποδοσφαιρικά και αυτό το γνωρίσουν όλοι. Δεν έχουν, ούτε τους ποδοσφαιριστές, ούτε την ποιότητα, αλλά ούτε και την ψυχή του Έλληνα ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ. Θα τους κάνουμε κομμάτια, και σ ‘αυτο που λέμε να είστε σίγουροι. Όλοι δίπλα στην ομάδα μας. Θα ‘πολεμήσουμε’ για διαφυλάξουμε τα συμφέροντα μας, και δεν θα αφήσουμε κανένα βλάκα να κάνει ότι θέλει.

Ο πρόεδρος των ΚΟΠριτων, το πιο διαθρεμμένο άτομο στο μπανανικό ποδόσφαιρο, θα πάρει την τιμωρία που του αξίζει. Θα πάρει την οργή του κόσμου, που για τα προσωπικά του συμφέρονται και μόνο κατάστρεψε το ποιο ωραίο άθλημα του τόπου μας. Η μέρα αυτή είναι πολύ κοντά γιατί όλα έχουν και ένα τέλος. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε κοντά στην ομάδα μας. Θα πρέπει να κάνουμε την έφεση μας και εάν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, τότε θα τους νικήσουμε στο γήπεδο, εκεί που δεν μπορούν να μας νικήσουν με τίποτε. Πίστη και συμπαράσταση στους ποδοσφαιριστές μας.

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Hitman

Like
Share
Tweet