Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρόδρομε….ΑΡΚΕΤΑ!!!

Μετά και την χθεσινή τραγική εμφάνιση της ομάδας μας σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι διαβάζοντας διάφορα άρθρα έπεσε στην αντίληψη μου ένα άρθρο το οποίο αναφερόταν στον πρόεδρο της ομάδας μας  και που αναφερόταν στα νεύρα που είχε και τον τρόπο που αντέδρασε μπαίνοντας στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Δεν μπορείς κύριε Πετρίδη να μπαίνεις σαν μαινόμενος ταύρος σε υαλοπωλείο και να φωνάζεις στους παίχτες που εσύ μαζί με το τεχνικό επιτελείο σκούτερ κτλ έφερες στην ομάδα. Θεωρώ ότι υπάρχουν παίχτες που ποδοσφαιρικά τουλάχιστον είναι ανώριμοι για τέτοιου είδους παιχνίδια και δεν έχουν την απαραίτητη εμπειρία. Επίσης υπάρχουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές που θέλουν να γίνουν αυτοί οι ήρωες του παιχνιδιού παίζοντας ατομικά και όχι ομαδικά.

Αλλά στην τελική Πρόδρομε όλους αυτούς ποιος τους έφερε στην ομάδα;;;

Η διοίκηση αποφάσισε για το τεχνικό team, η διοίκηση έδωσε το οκ σε προτάσεις του προπονητή για παίχτες και προχώρησαν οι μετεγγραφές. Δεν μπορεί να φταίει ο γάιδαρος και να κτυπούμε το σαμάρι….ή μια άλλη κυπριακή παροιμία λέει ότι το ψάρι εν που τη κκελλέ που βρωμεί… 

Εσύ ο ίδιος πρόσφατα σε δηλώσεις σου είπες ότι το φετινό ΑΠΟΕΛ είναι το καλύτερο της τελευταίας πενταετίας. Εγώ στο παρόν στάδιο βλέπω το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟΕΛ της τελευταίας πενταετίας. Πρόδρομε ο κόσμος έχει μάτια βλέπει και κρίνει…ρίφκια να τρώμε κουτόχορτο δεν είμαστε σαν μερικούς άλλους. 

Πρόεδρε εν καλή η προσπάθεια που γίνετε για να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών και οι επενδύσεις σε νεαρούς αλλά η ομάδα ΔΕΝ πάει καλά. Χάσαμε την ποιότητα μας και γίναμε νηπιαγωγείο χωρίς δάσκαλο, γιατί και αυτός νιάνιαρο/άπειρος είναι μαζί με το επιτελείο!!!

ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΜΙΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ!!!

Fire*Fan

Like
Share
Tweet