Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρόδρομε, εν 7,000+ …

prodromos-petridisΌταν ξεκίνησε  πριν κανένα μήνα περίπου η εκστρατεία των φετινών εισιτήριων διαρκείας, η διοίκηση της εταιρείας έβαλε στόχο να φτάσουμε τα 8,000+. Μέχρι αυτή την στιγμή, έχουν διατεθεί, 7,000+ εισιτήρια διαρκείας,  εκ των οποιών το 95% αυτών των εισιτήριων, είναι της κατηγορίας LEGEND, δηλαδή, να συμπεριλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας, προκριματικών και ομίλων, συν τους εγχώριους εντός έδρας αγώνες.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της εταιρείας ΑΠΟΕΛ και έδειξε εμπράκτα με αυτό τον τρόπο, ότι εμπιστεύεται την ομάδα, τους διοικούντες και το τεχνικό επιτελείο μας. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν έχει λεφτά για πετάμα, γιατί τα τελευταία 10 χρόνια το ΑΠΟΕΛιν, που ούλα χαλάλι του, μας άδειασε τις τσέπες και δεν θέλουμε να βλέπουμε άλλες σπατάλες ή και λανθασμένες κινήσεις.

Κ. Πρόδρομε Πετρίδη, και υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο, πάρτε πολύ σοβαρά το μηνύμα εμπιστοσύνης που σας στέλνει ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ. Να μην χαίρεστε μόνο για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά, για κάθε εισιτήριο διαρκείας που αγοράζει ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ να νιώθετε περισσότερη πίεση πάνω στις πλάτες σας, και να μην τους απογοητεύσετε. Είστε όλοι γνήσοι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ και όλοι σας θέλετε τα καλύτερα για την ομάδα μας και κανένας δεν μπορει να το αμφισβητήσει αυτό .Πρέπει όμως κάθε χρόνο, μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, να λιγοστεύουμε τα λάθη και την σπατάλη χρημάτων.

Πρόεδρε κ. Πετρίδη, τα 7,000+ εισιτήρια διαρκείας που έχουν αγοράσει οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, πρέπει να σε γεμίζουν με αυτοπεποίθηση, γιατί σε εμπιστεύεται ο κόσμος. Συνάμα, πρέπει να σε αγχώνει αυτό, γιατί θα είσαι υπόλογος στον κόσμο, εάν κάτι πάει στραβά. Είσαι ο καπετάνιος του υπερωκεάνιου πλοίου που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ και όλοι οι άλλοι που εργάζονται σ ‘αυτό το πλοίο, είναι υπάλληλοι σου. Εσύ έχεις το πρόσταγμα και την μεγάλη ευθύνη αυτού του υπερωκεάνιου πλοίου και στα άσχημα οι ευθύνες θα σε βαραίνουν.

Κάντε τις σωστές κινήσεις, με τις σωστούς ανθρώπους (ποδοσφαιριστές, προπονητές, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, κ.α.) και σταματήστε τους πειραματισμούς και την σπατάλη του ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΟΥ χρήματος. Πρόεδρε! Μετά από τόσα χρόνια καπετάνιος αυτού του πλοίου, έπρεπε να ξέρεις τι είναι σωστό και λάθος στην ομάδα μας. Τα ρίσκα μετά από τόσα χρόνια, έπρεπε να είναι σε μηδενικό βαθμό.

Η ομάδα μας και ο κόσμος της, πρέπει κάποτε σταματήσουν να ζουν μέσα στο άγχος του 3ου  προκριματικού γύρου του Champions League, κάθε χρόνο. Μετά από 5 συνεχόμενες χρονιές σε ευρωπαϊκούς ομίλους, πρέπει να ξεκινήσουμε να είμαστε οικονομικά απεξαρτισμένοι από αυτούς, για να μπορέσουν προπονητής και ποδοσφαιριστές να στεριώσουν στον Αρχάγγελο. Αυτό το άγχος που ζει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, το μεταφέρει άθελα του στον εκάστοτε προπονητή και ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό κανένας δεν στεριώνει. Η μουρμούρα του ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ ισοπεδώνει τα πάντα και τους παίρνει όλους το κολάνι.

Πρέπει σαν διοικητικός ηγέτης, να βρεις τον τρόπο να απαλλάξεις την ομάδα μας και τον κόσμο τις από αυτό το χρόνιο ‘βάσανο / μαρτύριο’, γιατί έχει αντίκτυπο στην ομάδα μας. Κάντε τις σωστές επιλογές και πάρτε τις δέοντες αποφάσεις για να απεξαρτηθούμε.

ΘΡΥΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet