Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κ. Πρόεδρε, εάν ένας από αυτούς…

Βλέπουμε όλους αυτούς στη φωτογραφία με πλατιά χαμόγελα και πραγματικά διερωτούμαι εάν υπάρχει, έστω ένας από αυτούς να ενδιαφέρεται πραγματικά για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι πραγματικά άξιον απορίας, τι σχέσεις έχουν όλοι αυτοί οι χαζοχαρούμενοι με το ποδόσφαιρο, που εάν τους την βάψεις την μπάλα πράσινη, θα την φάνε για παττίχα!

Κύριε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας αν όλοι αυτοι της φωτογραφίας που έχεις διορίσει εσύ, είχαν πραγματικά βλέψεις για το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου, θα μπορούσαν να κάνουν πολύ περισσότερα για το λαοφιλέστερο άθλημα του νησιού μας.

Κύριε Αναστασιάδη, πρέπει να επεμβείτε άμεσα σ ’αυτή την κατάσταση, γιατί καταστρέφεται το αγαπημένο άθλημα των συμπολιτών σας. Αυτοί που έχετε διορίσει να αναλάβουν αυτό το project έχουν αποτύχει παταγωδώς. Πρέπει εσείς να δώσετε διαταγή και αντί αυτούς τους χαζοχαρούμενους, να προσλάβετε άμεσα, ένα επαγγελματία στον χώρο του ποδοσφαίρου, Marketing manager, να κάνει την μελέτη του για το πως θα επιστρέψει πίσω ο κόσμος στα γήπεδα. Η κατάσταση είναι πραγματικά τραγική. Αυτοί που έχετε διορίσει για να καλυτερέψουν το Κυπριακό Ποδόσφαιρο, το έχουν καταστρέψει με τις αψυχολόγητες αποφάσεις τους.

Εάν ενός από αυτούς “έκοβε” λίγο το μυαλουδάκι του θα πρότεινε να πραγματοποιηθεί μία δημοσκόπηση για να ρωτούσαν τις απόψεις του Κύπριου φίλαθλου. Αντί αυτού, ενέργησαν δικτατορικά και ετσιθελικά.

Βλέπουμε τις ομάδες μας να καταστρέφονται οικονομικά και κάνεις δεν κάνει κάτι. Προσωπικά μπορώ να σας δώσω κάποιες εισηγήσεις, free of charge of course, για το τι πρέπει να γίνει για να βοηθήσουμε τις ομάδες μας, και τους φίλαθλους/οπαδούς.

  1. Να μειωθούν άμεσα οι τιμές των εισιτηρίων και ειδικά για τις οικογένειες να γίνονται πακέτα σε χαμηλή τιμή. Μόνο έτσι θα μπορέσει μια οικογένεια να έρθει στο γήπεδο.
  1. Η κυβέρνηση για κάποια χρονιά, να αναλαμβάνει τα έξοδα γηπέδου και θεάματος, για να μειωθούν οι τιμές των εισιτηρίων.
  1. Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν χρειάζονται να έχουν κάρτα φιλάθλου, αφού τα στοιχεία θα τα κατέχει η ομάδα τους. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσουμε τις ομάδες να αυξήσουν τα έσοδα τους.
  1. Παιχνίδια που είναι υψηλού κινδύνου, να γίνονται υπό το φως της ημέρας και όχι άγριες ώρες, 19:00 και 20:00. Τώρα που είναι χειμώνας, καλύτερα είναι για Κυριακή η ώρα 15:00.
  1. Να  δοθούν άμεσα κονδύλια στα γήπεδα να επισκευάσουν τις εγκαταστάσεις τους, να διορθώσουν τα κλειστά κυκλώματα τους και να εκπαιδεύσουν τους stewards τους.
  1. Τέλος, να αλλάξετε τη νομοθεσία σας. Να ισχύει στο δικαστήριο μόνο το μαρτυρικό υλικό του κλειστού κυκλώματος και να ισχύσει το αυτόφωρο.
  1. Υπάρχουν και κάποια αλλά πράγματα που πρέπει να γίνουν, αλλά κάντε τα αυτά πρώτα και βλέπουμε για τα υπόλοιπα.

Κύριε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας. Είστε ο άμεσα υπεύθυνος για τον κόσμο αυτού του νησιού, απαιτούμε λοιπόν από εσάς να παρέμβειτε και δώσετε ένα τέλος σ ‘αυτή την τραγική κατάσταση. Έχετε ευθύνη προς του συμπολίτες σας, γιατί διορίζετε άτομα σε διαφορά πόστα που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα τους. Σας αφήνουν εκτεθειμένο.

Ο φίλαθλος κόσμος του τόπου μας, θέλει τα ποδοσφαιρικά Σαββατοκύριακα  πίσω στην ζωή του. Άθελα σας έχετε δημιουργήσει ένα κοινωνικό πρόβλημα, γιατί κάποιοι έδρασαν λανθασμένα. Η πολιτεία μας νοσεί και πρέπει άμεσα να το διορθώσετε.

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Hitman 

Like
Share
Tweet