Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρόεδρε, μα ακόμη!!!

donis_2021Έχουν περάσει λίγες μέρες από την μεγάλη πρόκριση της ομάδας μας, στους ομίλους του Champions League και ακόμη η χαρά στα πρόσωπα όλων των ΑΠΟΕΛιστων είναι μεγάλη. Ο ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή έχει στο πάγκο του, ένα προπονηταρά, τον κ. Γιώργο Δώνη, που παίρνει πραγματικά όλον τον έπαινο για την μεταμόρφωση την ομάδας μας και για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει επιτύχει, από την ημέρα που ανάλαβε. Ο κ. Δώνης, ταιριάζει πλήρως με την φιλοσοφία του ΑΠΟΕΛΛΙΣΜΟΥ μας.

Περιμένουμε από τον πρόεδρο μας και την διοίκηση μας να κάνει το αυτονόητο, για να μην έχουμε τα περσινά τράβαλα. Θέλουμε εδώ και τώρα  να υπάρχει προπονητική σταθερότητα στην ομάδα μας όπως επι καιρό του κ. Ιβαν Γιοβανοβιτς. Θέλουμε επιτέλους, να έχουμε ένα προπονητή για χρόνια στην ομάδα μας, για να μπορούν να μπουν οι σωστές βάσεις για το μέλλον.

Αυτός ο προπονητής αυτή την στιγμή, είναι ο κ. Γιώργος Δώνης και πρέπει η διοίκηση μας να του ανανεώσει, με έτσι θέλω, την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, τουλάχιστον για ακόμη τρία χρόνια. Εάν το επιτύχουμε αυτό, τότε η ομάδα μας, θα ξεκινήσει επιτέλους να έχει παρόν με μέλλον και αγωνιστικό πλάνο. Με αυτόν τον τρόπο, θα ελαχιστοποιηθούν οι μετάγραφες ‘πατάτες’, που γίνονται από τον εκάστοτε προπονητή που προσλαμβάνουμε.

Ο προπονητής μας, κ. Γιώργος Δώνης, χαίρει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ και κανείς από εμάς δεν μπορεί να πει έστω και κάτι γι’ αυτόν. Σίγουρα, κάποια προπονητικά λάθη θα γίνονται, όπως όλοι εμείς κάνουμε στην δουλειά μας, αλλά τουλάχιστον δεν θα γίνονται στο βαθμό που γίνονται με τις πολλές αλλαγές προπονητών.

Κ. πρόεδρε, Πρόδρομε Πετρίδη, αυτη είναι η ευκαιρία σου να έχεις ένα άξιο προπονητή για χρόνια, επι διοίκησης σου και σου δίνεται μια πρώτης τάξης ευκαιρία, να φύγει η ‘ρετσινιά από πάνω σου, ότι είσαι προπονηταροφαγάς.  Ανανέωσε το συμβόλαιο του κ. Δώνη, για ακόμα 3 χρόνια και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Είναι ο προπονητής που έχει την ευρεία αποδοχή από όλο τον ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΟ κόσμο και κανένας δεν θα μουρμουρά. Κάντο για να πνάσεις!!!

Πάρτε την γενναια απόφαση, και όλοι μας θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας. Ο κ. Δώνης, είναι πλέον μέρος της χρυσής ιστορίας του ΑΠΟΕΛ και πρέπει να τον κρατήσουμε με νύχια και με δόντια για πολλά χρόνια στην ομάδα μας.

 

Κ. ΔΩΝΗ, ΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Like
Share
Tweet