Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρόεδρε: Ο Καβενάκι είναι έτοιμος!!!

kavenakiΗ μεταγραφική περίοδος του Γενάρη πλησιάζει και η ομάδα μας, όπως είναι γνωστό, ψαχνει ένα επιθετικό, που να ξέρει την τέχνη του γκολ πολύ καλά. Θέλουμε ένα επιθετικό που να έχει το ένστικτο του killer και να μην χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να βάλει την μπάλα στα αντίπαλα δίκτια. Γιατί να μην πάμε σε μια δοκιμασμένη λύση …

Που γνωρίζει την νοοτροπία της ομάδας μας, που ξέρει όσο καλυτέρα από οπουδήποτε άλλο την τέχνη του γκολ και πάνω από όλα, να είναι γεννημένος νικητής. Αναφερόμαστε στην μηχανή γκολ, που λέγετεαι Φερνάντο Καβεναγκι. Εφυγε άδοξα από την ομάδα μας τον περασμένο Μάρτη, γιατί έπρεπε να κάνει μια επέμβαση στο γόνατο, αλλά τώρα δείχνει να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Είναι άνεργος, δεν δεσμεύετε με κανένα συμβόλαιο και μπορεί να έρθει από τώρα στον Αρχάγγελο για να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και στις 01/01/2017 να μπορεί να ξεκινήσει να σκοράρει με τα χρώματα τις ομάδας μας. Είναι μια εξαιρετικά καλή περίπτωση που δεν πρέπει να την αγνοήσουμε και πρέπει να εξεταστεί με πάρα πολύ σοβαρότητα.

Η διοίκηση μας και το τεχνικό μας επιτελείο, πρέπει να δει την περίπτωση Καβεναγκι ετσι  να παρθούν άμεσα οι σωστές αποφάσεις. Θέλουμε ένα επιθετικό το συντομότερο και όχι οποίον και οποίον. Θέλουμε να ξέρει την τέχνη του γκολ με κλειστά ματιά και να έχει εμπειρίες. Αυτό όλο το πακέτο το έχει ο παιχταράς Φερνάντο Καβεναγκι και πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία αυτή το συντομότερο, προτού μας τον πιάσει άλλη ομάδα. Πρόεδρε κάνε τις απαραίτητες κινήσεις που χρειάζονται, για να ξανακάνεις τον Καβεγκολ κάτοικο Αρχαγγέλου.

ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Υ.Γ. Να αναφέρουμε ότι η μητέρα του Καβεναγκι δεν έφυγε ποτέ από την Κύπρο και όπως δηλώνει η ίδια, δεν σκέφτεται να φύγει ούτε τα επόμενα χρονιά. Αυτός είναι ακόμα ένας μοχλός πίεσης προς τον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει πίσω στο νησί μας και στην ομάδα μας.

Like
Share
Tweet