Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρόεδρε, θέλουμε τον Γιαννιώτα …

YiannisYianniotasΣήμερα είναι τα εικοστά τρίτα (23) γενέθλια του παιχταρά μας Γιάννη Γιαννιώτα και θέλουμε να του ευχηθούμε Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία, χαρά και ευτυχία. Είναι ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές που έφερε ο πρώην προπονητής μας Τιμούρ Κεσπάγια στην ομάδας μας, την μεταγραφική περίοδο του Γεννάρη. Η εικόνα της ομάδα μας μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο με την προσθήκη του στο ρόστερ μας. Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που ξέρει πάρα πολλά καντάρια μπάλας, έχει πάθος στο παιχνίδι του, έχει την νοοτροπία του νικητή και πάνω από όλα είναι Ελληναράς. Πρόεδρε μας…

Κ. Πρόδρομε Πετρίδη, θέλουμε αυτό το παιχταρά να μείνει για πάντα στο ΑΠΟΕΛ. Εσύ που είσαι ο άμεσα υπεύθυνος, του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, θέλουμε να κάνεις τα πάντα και να βρεις τον τρόπο να αφήσεις αυτό το ποδοσφαιριστή κελεπούρι για πάντα στον Αρχάγγελο. Θα θεωρηθεί μεγάλη αποτυχία εάν δεν τα καταφέρεις, γι’ αυτό πάρε θέμα προσωπικά όπως έκαμες και με τον Τόμας Ντε Βινσέντι. Δώσε τα χρήματα που χρειάζονται για να τον κάνουμε δικό μας προτού μας τον αρπάξουν άλλοι. Εάν κάναμε και το ίδιο με τον Αϊλτον το καλοκαίρι που μας πέρασε τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά και δεν θα μας απέκλειε κάποια Αστανα από τους ομίλους του Champions League. Μην διστάσετε να βάλετε το χέρι σας βαθιά στην τσέπη σας, γι’ αυτόν τον ποδοσφαιριστή που έδωσε και την ψύχη του του για να πάρει η ομάδα μας το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψάχνουμε για άλλο και να παρακαλούμε να μας βγει, από την στιγμή που γνωρίζουμε τα χαρίσματα του Γιάννη Γιαννιώτα και ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει στα μέγιστα να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Τα ρίσκα στις φετινές μετάγραφες πρέπει να ελαχιστοποιηθούν, για να μην έχουμε τα περσινά τράβαλα.  Είναι άτομο που διψάει για διακρίσεις και η ομάδα μας, μπορεί να του εκπληρώσει κάθε του επιθυμία. Στο χέρι σας είναι να τον πείσετε να μείνει!!!

Γιάννη Γιαννιώτα μείνε για πάντα στο ΑΠΟΕΛ

Hitman

Like
Share
Tweet