Πρόεδρε, τι περιμένεις;

Έχουν περάσει περίπου τρεις μήνες από την πρόσληψη του προπονητή μας, κ. Παουλο Τραμεζανι και είναι μια ικανοποιητική περίοδος, για να βγάλει κάνεις κάποια σημαντικά συμπεράσματα για το τι άνθρωπος είναι, πόσο μάλλον και για την δουλειά του.

Με τον Πάουλο Τραμεζάνι, ο Αρχάγγελος έχει βρεί την ηρεμία του και οι ΑΠΟΕΛιστες τον ύπνο τους. Προηγουμένως δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε με τα χάλια που είχε η ομάδα μας.  Τώρα πλέον είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας είναι σε καλά χέρια και δεν θα παραστρατήσει.

Ο άνθρωπος είναι κορυφή και εάν λάβουμε υπόψην τι είπε ο Γιώργος Κωστής γι’ αυτόν «…τέτοια πράγματα είναι που μας έχει κερδίσει όλους στον Αρχάγγελο…» τότε δεν χρειάζετεαι να πούμε κάτι άλλο εκτός απο το να πιέσουμε τον πρόεδρο μας, κ. Πρόδρομο Πετρίδη, να κάνει το αυτονόητο και να του ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Κ. πρόεδρε, τι περιμένεις άλλο;

Έχεις βρει ένα προπονητή που ταιριάζει στην ιδέα και την φιλοσοφία του ΑΠΟΕΛ. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι κριτήριο, εάν κάποιος προπονητής πρέπει να μένει στον Αρχάγγελο. Κριτήρια είναι η δουλειά του, η προσωπικότητά του και ο χαρακτήρας του.

Αφού και εσύ ο ίδιος το πιστεύεις «…Μέσα από τον μαραθώνιο φέτος ο μεγάλος μας στόχος είναι το 7ο σερί και πιστεύω ότι με αυτά που βλέπω με την δουλειά της προπονητικής ομάδας, τον κύριο Τέτι και τον κύριο Τραμετρσάνι θα το πετύχουμε…», τότε, ανανέωσε του, το συμβόλαιο του για τουλάχιστο ακόμη δυο χρόνια.

Μην παρασύρεσαι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο κόσμος θέλεις σταθερότητα στον Αρχάγγελο και αυτός ο προπονητής, ο κ. Παουλο Τραμεζανι, είναι αυτή την στιγμή, ο πλέον κατάλληλος να ηγηθεί του Αρχαγγέλου. Δώστου την ευκαιρία να δουλέψει για χρόνια στο ΑΠΟΕΛ και να παράξει έργο. Η ομάδα και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ το έχει ανάγκη.

Κ. Πρόδρομε Πετρίδη, από εσάς και μόνο εσάς, εξαρτάται εάν ο Αρχάγγελος θα έχει σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια. Περιμένουμε με ανυπομονησία τις ανακοινώνεις. Θα είναι η καλύτερη μεταγραφή μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet