Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προβληματίζεται

Ο νέος μας τεχνικός διευθυντής, κ. Τετι Ντομιγκες, μετά από ένα μηνά στην ομάδα μας, έχει καταλάβει πλήρως που χρειάζεται η ομάδα μας να ενισχυθεί τον ερχόμενο Γενάρη για να μπορέσει να διεκδίκηση τον φετινό τίτλο. Τον προβληματίζουν όμως κάποια πράγματα και κυρίως δύο.

Το ένα έχει να κάνει με τον αριθμό μεταγραφών που μπορεί να κάνει μια ομάδα τον Γενάρη και το άλλο είναι εάν η διοίκηση μας, είναι αποφασισμένη να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη και να κάνει τις μεταγραφές που θα τους προτείνει.

Όπως είναι αυτή την στιγμή η ομάδα μας, θεωρεί ότι τέσσερις μεταγραφές δεν είναι αρκετές για την μεταγραφική περίοδο. Βλέπει ότι η ομάδα μας, χρειάζεται δυο επιθετικούς, που ο ένας να είναι κανόνι, χρειάζεται ένα στην μεσαία γραμμή, με οργανωτικό ρόλο και επίσης χρειάζεται ακόμη δυο στην άμυνα, από την στιγμή που ο Ρουέδα δεν μπαίνει στο γήπεδο. Σύνολο πέντε ποδοσφαιριστές.

Το εάν η διοίκηση μας, μπορεί να κάνει τα θέλω του τεχνικού διευθυντή και προπονητή μας πράξη, λόγο οικονομικού, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Δεν είναι κοινό μυστικό ότι, η μην πρόκριση μας σε ευρωπαϊκό όμιλο μας έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην οικονομική ρευστότητα. Μπορεί η διοίκηση μας να ανακοινώνει νέους χορηγούς, αλλά τα χρήματα που δίνουν αυτοί οι χορηγοί είναι peanuts, κοντά σ ’αυτά που χρειάζεται πραγματικά η ομάδα μας.

Χωρίς όμως να γίνουν οι σωστές προσθαφαιρέσεις τον Γενάρη, η ομάδα μας, δεν θα μπορεί να διεκδίκηση επάξια τον φετινό τίτλο. Μέχρι αυτή την στιγμή, βλέπουμε, ότι από τον Ιούλιο η ομάδα μας, έχει πρόβλημα σταθερότητας και πολλών τραυματισμών. Αυτοί οι συνεχόμενοί τραυματισμοί, είναι αποτρεπτικοί, στο να αφήσουν την ομάδα μας να έχει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Ο Γενάρης δεν είναι καθόλου μακριά. Όποιες αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν, θα πρέπει να γίνουν αρχές του επόμενου μήνα, για να μπορέσουν να προσεγγίσουν τους μεταγραφικούς στόχους που θα έχουν επιλέξει.

Εμείς ευχόμαστε, να γίνουν αυτά που πρέπει για να κατακτήσουμε το #DES7INY που είναι ο μεγάλος μας στόχος. Ως το Γενάρη όμως, πρέπει να κρατηθούμε στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet