Προκλητικά αδιάφοροι

Λόγο τις ήττας μας και τις κάκιστης εμφάνισης μας, δεν θέλαμε να γράψουμε κάτι, γιατί τα νεύρα μας ήταν τεντωμένα και θα λέγαμε βαριές κουβέντες. Σήμερα που καθάρισε λίγο από τα πολλά νεύρα που έχουμε, θα πούμε αυτά που πιστεύουμε.

Η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας, στα τελευταία παιχνίδια παει από το κακό στο χειρότερο. Αντί να βλέπουμε, έστω και μικρά σημάδια βελτιώσεις, όλο και περισσότερο πονάνε τα μάτια μας, με αυτά που βλέπουμε. Με λίγα λόγια, οι ποδοσφαιριστές μας, είναι προκλητικά αδιάφοροι, μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας, όλοι τους ανεξαίρετος και κάνεις δεν μπορει να τους κάνει το παραμικρό.

Δείχνουν περίτρανα ότι ο Αρχάγγελος νοσεί και αυτοί αρνούνται να δουλέψουν και να υπακούσουν στις οδηγίες του προπονητή τους. Το είπε και ο Ουζουνίδης και ο νέος μας προπονητής κ. ΜακΚαρθυ, ότι αλλά κάνουν στον Αρχάγγελος και αλλά στο παιχνίδι.

Μέχρι που θα πάει αυτό δεν ξέρει κανείς. Εάν έχουν ψυχολογικά και είναι down, δόξασε ο Θεός, υπάρχουν αρκετές φαρμακευτικές αγωγές, που μπορει ένας ψυχίατρος να τους δώσει. Φερτέ τους ψυχίατρο το συντομότερο, αλλιώς σίγουρα θα θέλουμε εμείς!!!

Η άθλια εικόνα που βγάζει η ομαδα μας, βαραίνει άμεσα την διοίκηση της εταιρεία, που δείχνει ανίκανη να την διαχειριστεί. Δεν γνωρίζουμε τι κρύβετε μέσα στον Αρχάγγελο, αλλά το τι βλέπουμε είναι μια κωμωδία για τους αντι- ΑΠΟΕΛιστες και μια ψυχοφθόρα κατάσταση για εμάς να βλέπουμε την αγαπημένη μας ομαδα σε αυτά τα μαύρα χάλια.

Από την στιγμή που η χρονιά είναι τελείως χαμένη και ευχόμαστε να αποφύγουμε τα χειρότερα, εμείς προτείνουμε την διοίκηση μας, εάν έχει τα κότσια, να βάλει στην πρώτη ομαδα, όσους περισσοτέρους ποδοσφαιριστές γίνεται από την Κ19 μας και να πλαισιωθούν με τους λίγους επαγγελματίες που έχουν ψυχή από την πρώτη ομαδα.

Είναι πολύ καλύτερο να βλέπουμε τους νεαρούς ΑΠΟΕΛιστες να παίζουμε με πάθος για την ομαδα μας, πάρα τους άψυχους μισθοφόρους που δεν τους καίγεται καρφί για το τι εστί ΑΠΟΕΛ.

Δεν αντέχουν άλλο τα μάτια μας και η ΑΠΟΕΛιστικη ψυχή μας, να βλέπουμε αυτό το έκτρωμα μέσα στο γήπεδο. Βρείτε τους τρόπους να βοηθήσετε το προπονητή μας, για να μπορέσει να μας βοηθήσει και αυτός, προτού πιάσει το πρώτο αεροπλάνο και φύγει. Ο άνθρωπος έχεις τις γνώσεις και την εμπειρία, δώστε τους ποδοσφαιριστές με θέληση, για να μας κάνει ομαδα.

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet