Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρόκριση σε χώμα Ελληνικό

macedonia-is-greek-apoel-23Την Τρίτη 21/07/2015 και ώρα 21:00 η ομάδα μας καλείται να κάνει ότι χρειάζεται για να πάρει την πρόκριση στα Σκόπια, απέναντι στην ομάδα της Βαρταρ. Το 1ο παιχνίδι που έγινε στο Γ.Σ.Π., που ήταν το πρώτο για την ομάδα μας στην φετινή σεζόν, κύλισε σε μέτρια επίπεδα με κάποιες εξάψεις από την δική μας ομάδα. Είχαμε την κατοχή αλλά ήταν δύσκολο να σπάσουμε την διπλή αμυντική διάταξη της αντιπάλου ομάδας. Βρήκαμε 5-6 πολύ καλές ευκαιρίες αλλά δεν τις μετατρέψαμε σε γκόλ, το γκόλ που θα μας έδινε περισσότερη άνεση στον επαναληπτικό και ετσι μείναμε στο 0-0. Τώρα καλούμαστε να πάρουμε την πρόκριση στην Μακεδονία Γη Ελληνική, και …

Πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να ανεβάσουν ταχύτητα, να συνδυαστούν καλύτερα, και περισσότερο να τελειώσουν τις φάσεις. Από ότι είδαμε στον 1ο αγών, η Βαρταρ δεν είναι ομάδα φόβητρο για την ομάδα μας. Δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να παίξει και πολύ καλύτερα. Το πιο πολύ είναι να παίξει λίγο πιο ψηλά. Φυσικά τώρα παίζει μπροστά στο κοινό της μπορεί και φανατισμένο λόγο των προκλητικών στάσεων των ποδοσφαιριστών της, αλλά εμάς δεν μας καίγεται καρφί. Εδρούλες σαν και αυτή έχουμε περάσει πάρα πολλές και γι’ αυτό είμαστε και μεγάλη ομάδα. Οι μεγάλες ομάδες δεν καταλαβαίνουν από έδρες και κόσμο. Παίζουν το παιχνίδι τους και παίρνουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Εμείς το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι μονό η πρόκριση.

Η τεχνική μας ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να βρουν τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα και να πετύχουμε τα γκολ που χρειαζόμαστε για να πάρουμε την πρόκριση σε χώμα Ελληνικό για να τους πονέσει πολύ περισσότερο και να επιστρέψουμε πίσω για να συνεχίσουμε το Ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει γυρισμό εάν δεν προκριθούμε, και αυτό πρέπει να εμπεδωθεί καλά στον μυαλών όλων των πρωταγωνιστών.

Στο γήπεδο θα βρίσκονται περίπου στους 500 οπαδοί μας που θα δώσουν την δική τους μάχη στην κερκίδα, για να μην νιώσουν τελείως μόνοι οι ποδοσφαιριστές μας. Οι υπόλοιποι εκατοντάδες χιλιάδες ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ανά το παγκόσμιο, θα είναι νοητά μαζί τους και θα νιώθουν την ίδια αγωνία, σαν να είναι στο γήπεδο μαζί τους και θα κυριαρχεί το σύνθημα ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.

Hitman

Like
Share
Tweet