Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pregame: ΑΠΟΕΛ-αλκή (Τετάρτη, 19/2, 19:00 @ΓΣΠ)

indexΟφείλουμε αυτή τη φορά, περισσότερο απο το περασμένο Σάββατο, να εμφανιστούμε σοβαροί στο γήπεδο. Δεν θέλουμε σαν οπαδοί να περνά ΚΑΝ απο το ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ μυαλό μας η λέξη ΗΤΤΑ ή ΑΠΟΤΥΧΙΑ ή οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη λέξη που δεν μας αρμόζει! ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ. Πρέπει να μπούν οι παίκτες μας στο γήπεδο και να αποδείξουν τι εστί ΑΠΟΕΛ στον “κύριο” Καϊάφα, ο οποίος έχει την ψευδεύσθηση οτι θα περάσει η ομάδα του, στον αυριανό αγώνα. Ο προηγούμενος αγώνας του κυπέλλου έχει διαγραφεί απο τις μνήμες μας, 2λεπτά μετά απο την λήξη του! Δεν θέλουμε ούτε και πρέπει να θυμόμαστε κάτι απο εκείνο το 90λεπτο…

Ο Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι που αποτελείται απο τους ακόλουθους παίκτες:

Χιώτης, Κίσσας, Αρτυματάς, Ολιβέιρα, Γκόμες, Σιέρινταν, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Αδόρνο, Αντωνιάδης, Βινίσιους, Ηλία, Μαντούκα, Μοράις, Μπόρδα, Σέρτζιο, Ντε Βινσέντι, Παπαφώτης, Αλωνεύτης, Σαντίν, Κακά και Τζιάμμας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πάρντο, Μπενασούρ, Σωτηρίου και Σολωμού.

Κ. Δώνη δεν χρειάζονται πειράματα αύριο αλλά θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση και τα μάτια σου 14α στο πώς η αλκή θα αμυνθεί!

Αν δεν θα παρευρεθείτε στο γήπεδο αύριο, κοπιάστε στο ART BUBBLE CAFE στην Ανθούπολη (κρατήσεις: 22380543) για να παρακολουθήσετε τον αγώνα εκεί! Για τα μέλη του Fan Club AΠΟΕΛ Partidarios Περιφέρειας Παλιομετόχου υπάρχει έκπτωση στον λογαριασμό τους, 10%! Αν χρειαστείτε οποιοεσδήποτε πληροφορίες θα βρείτε μέλη του Συμβουλίου στο cafe!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE!

Like
Share
Tweet