Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προκριθήκαμε…αλλά

Στο προχθεσινό, πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι, πήραμε την πρόκριση που ήταν το ζητούμενο, αλλά με χίλια δυο βάσανα. Μέχρις στιγμής έχουμε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι σαν δείγμα της φετινής ομάδας μας. Και στα δυο παιχνίδια κινηθήκαμε στην μετριότητα, με εξαίρεση την παράταση του ευρωπαϊκού μας παιχνιδιού κάποιοι ποδοσφαιριστές μας, έβγαλαν κάποια από την ποιότητα που διαθέτουν.

Μιλώντας με αρκετούς ΑΠΟΕΛιστες, μετα το παιχνίδι μας, που ηρεμίσαμε, όλοι λένε και βλέπουν τα ίδια πράγματα. Δηλαδή

  1. Υπάρχει απειθαρχία στην ομαδα
    1. Δεν υπάρχει υπομονή στο παιχνίδι μας
    2. Δεν ακολουθούν το πλάνο του προπονητή μας και ο προπονητής μας, τα λέει του πάγκου.
    3. Ο καθένας κάνει ότι θέλει, π.χ. κερδίσαμε πέναλτι και δεν ήξερα οι ποδοσφαιριστές μας, ποιος θα πρέπει να το κτυπήσει, βλέπε, Ταμαρι, Γενσεν και Μπεν Σαχαρ. Άσχετο ότι αστοχήσαμε, έπρεπε ο προπονητής να καθορίζει από προηγουμένως ποιος κτυπά τα πέναλτι.
  1. Ποδοσφαιριστές χωρίς πάθος και θέληση να αγωνιστούν, γιατί κάποιοι από αυτοί, στο νου τους έχουν την μεταγραφή τους σε άλλη ομαδα. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που κινούνται κάτω της μετριότητας. Η εισήγηση μας, είναι να μείνουν εκτός 18αδας, μέχρι να αποφασίσουν τι θέλουν!!!
  1. Η αμυντική μας γραμμή, φωνάζει εδώ και καιρό, ότι χεριάζετε ποιοτική ενίσχυση. Χρειαζόμαστε τουλάχιστο 2 ποδοσφαιριστές και πρέπει να τους αποκτήσουμε άμεσα. Με την παραμικρή πίεση που μας βάζουν, η αμυντική μας λειτουργία αποσυντονίζετε.

Ο προπονητής μας, κ. Μαρίνος Ουζουνίδης, ζήτησε χρόνο για να στήσει την καινούργια μας ομαδα, αλλά κύριε προπονητά, τουλάχιστο τα βασικά έπρεπε να ήταν εκεί, δηλαδή, πειθαρχεία, υπομονή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας.

Εκτός από την αμυντική μας γραμμή, η υπόλοιπη μας ομαδα, έχει στελεχωθεί κατάλληλα, με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θέλουν χρόνο για να δέσουν και να αποτελέσουν τον κύριο κορμό της ομάδας μας.

Υπάρχει το αυριανό μας, δύσκολο παιχνίδι στην Αρένα με την Αεκ και ευχόμαστε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς, μιας και πετάξαμε δυο βαθμούς στην πρεμιέρα.

Ο λογικός χρόνος που ζητά ο προπονητής μας, δυστυχώς στην ομαδα του ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει και ποτέ δεν υπήρχε. Ο χρόνος ήταν πάντα η πρώτη αίτια, για την αλλαγή των τόσων προπονητών και ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια!!!

Μήπως έφτασε η στιγμή, που πρέπει όλοι εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες, να δώσουμε αυτόν τον χρόνο?

ΑΠΟΕΛΑΡΑ Σ’ ΑΓΑΠΑΩ

ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΩ  

Υ.Γ.: Προς διοίκηση μας. Για όσους ποδοσφαιριστές έρχεται πρόταση και θέλουν να φύγουν, να φεύγουν άμεσα για να μην επηρεάσουν τον κλίμα της ομάδας μας.

Like
Share
Tweet