Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προπαγάνδα…Η δουλειά τους!

… Προπαγάνδα είναι η άμεση παρουσίαση ενός μηνύματος με ένα συγκεκριμένο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς. Σκοπός της προπαγάνδας είναι να αλλάξει δραστικά τις απόψεις των άλλων αντί απλώς να μεταδώσει μηνύματα …

Μπορεί η Χόχοι να πιάνουν κάτω που τη βάση ως ομάδα, στο θέμα όμως της προπαγάνδας παραδέχομαι τους! Άριστοι των αρίστων!  Οι ανθρώποι εσπουδάσαν το ψέμα στα πανεπιστήμια της πρώην USSR με έξοδα του γνωστού κόμματος τζαι έρκουνταν δαμέσα να μας πλασάρουν τον κομμουνισμό ως κάτι το πολύ καλό για την Κύπρο. Στόχο είχαν πάντοτε να μετατραπεί η Κύπρος η “Χώρα των Σοβιέτ” ( Εζεκίας Παπαϊωάννου ).

Προπαγανδίζουν χωρίς να ντρέπονται εναντίον της Θρυλικής ΕΟΚΑ !  Ήθελαν και θέλουν να βρισκόμαστε ως κράτος, μακριά από την Μητέρα Πατρίδα, δεν μπορούν να αντικρίσουν Ελληνική σημαία, βεβηλώνουν όποτε βρουν ευκαιρία μνημεία των Αθανάτων ηρώων της ΕΟΚΑ μας. “Δεν το κρύβω, άμα βλέπω Ελληνικές σημαίες ανησυχώ” ( Δημήτρης Χριστόφιας ). Αυτοί είναι οι ανθρώποι, δεν θα αλλάξουν ποτέ. Να φύγουμε όμως από το πολιτικό κομμάτι.

Το ανάφερα ως παράδειγμα για να δούμε πως ενεργούν. Να θυμίσουμε λοιπόν πώς στο προχθεσινό μεταξύ μας παιχνίδι, ο Ντελατόρε κακώς υποδείχθηκε οφφσάιτ. Εκεί θα γινόταν το 3 – 0 και καληνύχτα … Η φάση ήταν ως μη γενομένη αφού ο επόπτης πρόλαβε και σήκωσε τη σημαία. Το ίδιο συνέβηκε και στη φάση του Άγγλου σέντερ φορ της Χόχας και βούηξε όλη  η Κύπρος!

Ποιός όμως ξέρει η ασχολείται για τη φάση του Ντελατόρε? Κανένας! Για αυτό σας λέω. Στο κομμάτι της προπαγάνδας οι ανθρώποι είναι άριστοι των αρίστων. Ποιός θυμάται ότι η Χόχα στο παιχνίδι με τη Δόξα μείωσε σε 2 – 3 με ανύπαρκτο πέναλτι?

Κανένας. Τώρα για να προκριθεί θα έθελε 3 γκολ και όχι 2! Κανένας δεν ασχολείται. Αναφέρω τα πιο πρόσφατα για να αντιληφθούμε τι σημαίνει προπαγάνδα της Χόχας και του “κόμματος“. Διότι όταν αναφερόμαστε σε αυτούς τους δύο, είναι σαν να αναφερόμαστε σε ένα.

Το ίδιο πράγμα είναι! Ψεύτες και προπαγανδιστές! Όπως ενεργεί το “κόμμα“, ενεργούν τζαι τούτοι.

Πολλοί ΑΠΟΕΛίστες μετά το παιχνίδι είπαν  “… Εμείς φταίμε που εν τους εβάλαμε 5 να παν έσσο τους“. Δεν έχουν τζαι άδικο. Που την άλλη όμως, η ομάδα μας για να σκάζουν ούλλοι πρέπει με όποιο παίζει κάθε εφτομάδα να του βάλλει 5?

Ε ναι! Τελικά μόνο έτσι θα σκάζουν!

Μπορούμε όμως?

Δυστηχώς όχι. Άρα, είμαστε αναγκασμένοι να “υποστούμε” τον κάθε αχάπαρο, ψεύτη, προπαγανδιστή, κομπλεξικό να λέει τα δικά του. Εμείς δίνουμε απαντήσεις με συγκεκριμένα στοιχεία όμως η ηλιθιότητα όπως ξέρετε ήταν και θα παραμείνει ανίκητη.

Αιτωλός

Like
Share
Tweet