Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προσγείωση για απογείωση

arrivalΧαρήκαμε, διασκεδάσαμε, γλεντήσαμε για την μεγάλη επιτυχία της ομάδα μας, να καταφέρει να μπει για τρίτη φορά στους ομίλους του Champion League. Τώρα όμως πρέπει να προσγειωθούμε και να ξεκινήσουμε σοβαρά και δυνατά την πορεία μας στο πρωτάθλημα για να μπορέσουμε ξανά απογειωθούμε. Μόνο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπορούμε να ζούμε αυτές τις μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές. Είναι όνειρο ζωής για κάθε ποδοσφαιρόφιλο να βλέπει ζωντανά, και όχι τηλεοπτικά, παγκοσμίου κλάσεις ποδοσφαιρικούς αστέρες στα γήπεδα και να αγωνίζονταν με την ομάδα του. Φέτος το επιτύχαμε αυτό γιατί κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στην περσινή σεζόν. Για να μπορέσουμε να το ξανακάνουμε θα …

Πρέπει να ξεκινήσουμε αυτό τον μαραθώνιο που λέγετε πρωτάθλημα σοβαρά και πειθαρχημένα και ο στόχος μας να είναι πάντα οι τρεις βαθμοί. Αγωνιζόμαστε αυτή την Κυριακή 31/08/2014 ώρα 21:00 στο Γ.Σ.Ζ. με την Αεκ Λάρνακας που στην 1η αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα με 2-5. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα της Λάρνακας δεν αστειεύεται και ότι εάν δεν είμαστε σοβαροί και πετάμε στα σύννεφα θα μας τιμωρήσει.

Μια καλή αρχή είναι πάντα βοηθά στο ψυχολογικό τομέα και με τον τρόπο που θα σε προσεγγίζουν οι άλλες ομάδες. Δηλαδή δεν θα μπαίνουν στο γήπεδο και να επιζητάνε την νίκη, αλλά θα μπαίνουν στο γήπεδο για να μην δεχτούν πολλά γκολ. Έχουν άλλες ομάδες του βεληνεκούς τους για να πάρουν τους βαθμούς που θέλουν. Το ΑΠΟΕΛ έχει αλλάξει επίπεδο έτσι θα πρέπει να γυρευτούν άλλου για βαθμούς.

Το ροστερ της ομάδας μας είναι πάρα πολύ πλούσιο φέτος και όλοι οι ποδοσφαιριστές να έχουν υπομονή και θα χρειαστούν όλοι ως τον ένα. Δεν περισσεύει κανείς και κανείς δεν πρέπει να είναι υπεράνω της ομάδας μας. Όλοι θα πρέπει να συμπεριφέρονται σαν σωστοί επαγγελματίες και στο νου τους να είναι πάντα το καλό του ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής μας θα πρέπει να διαβάζει σωστά τους αντιπάλους μας και να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως βεληνεκούς.

Εμείς οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ πρέπει να είμαστε κοντά σαυτή την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας για να μπορέσουμε όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε τον τίτλο.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet