Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προσοχή. Οι ισορροπίες είναι λεπτές

waliking_bridgeΣτο πρώτο παιχνίδι των φετινών play off, κερδίσαμε στο Γ.Σ.Π την ανόρθωση με 1-0 και se συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα περάσαμε ξανά πρώτoι και μόνoι στον βαθμολογικό πίνακα. Μπορεί η απόδοση μας να ήταν καλύτερη από το προηγούμενο μας παιχνίδι και να χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε περισσότερα γκολ, άλλα το σύμπτωμα του 2ου ημιχρόνου ακόμα υπάρχει και είναι φοβιτσιάρικο. Να μπαίνουμε στα αποδυτήρια με την λήξη του 1ου ημιχρόνου και να βγαίνουμε έξω για το 2ου ημίχρονο και να βλέπουμε μια άλλη φοβισμένη ομάδα. Ευτυχώς χθες κράτησε μόνο για ένα 20 λεπτό, αυτή η διπλοπροσωπία και μετά ξαναφέραμε το παιχνίδι υπό τον έλεγχο μας. Δεν μπορεί…

Όμως να συνεχιστεί άλλο αυτή η διπλή προσωπικότητα της ομάδας μας, όπως επίσης και το φαινόμενο τις αφλογιστίας των γκολ, και να παίζουμε με την φωτιά μέχρι τη λήξη. Τα παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, για να μην ελπίζει και ο αντίπαλος μας σε θετικά αποτελέσματα και να κάνει το παν για να πάρει βαθμολογικό όφελος.

Επίσης έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που είναι στο όριο των κίτρινων καρτών, 6 στο σύνολο, και άλλους τόσους που είναι τραυματίες. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μην πάμε σε κάποιο παιχνίδι με 11αδα ανάγκης, γιατί αυτό μπορεί να μας φορεί σε δύσκολη θέση. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε σε καμιά περίπτωση, μέχρι την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Να μην πάθουμε αυτά που έπαθαν κάποιοι στην περσινή σεζόν, που φώναζαν ‘Πρωτάθλημα – Κύπελλο‘ και έμειναν με δυο χείλη καμένα. Έχουμε τεράστια εμπειρία σ’ αυτά τα παιχνίδια και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

Τα επόμενα 2 παιχνίδια μας είναι στο Γ.Σ.Π. με ομόνοια και Απόλλωνα, και η δική μας εκτίμηση είναι ότι, εάν τα κερδίσουμε αυτά τα 2 παιχνίδια, τότε είμαστε πάρα πολύ κοντά στην κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου τίτλου. Είμαστε, επίσης σίγουροι ότι θα χαθούν πάρα πολύ βαθμοί, σ’ αυτά τα παιχνίδια των Play off και ελπίζουμε ότι η ομάδα μας θα χάσει τους λιγότερους βαθμούς και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.

Ένα μεγάλο μπράβο στο κόσμο του ΑΠΟΕΛ που είναι δίπλα στην ομάδα μας και την στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις για να μπορέσουν και οι ποδοσφαιριστές μας να βρουν τις δυνάμεις να παλέψουν κάθε παιχνίδι και παίρνουν τους 3 βαθμούς. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια μας, για να μην στερήσουμε της ομάδας μας, τον μεγάλο της κόσμο σ’ αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet