Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προσπαθεί

Ο προπονητής μας, είναι πολύ προβληματισμένος με αυτό που βλέπει στο γήπεδο από τους ποδοσφαιριστές μας. Η ψυχολογία τους, είναι στα πατώματα και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που δεν καταφέρνουν να βάλουν την μπάλα στα δίκτυα και να επιτύχουν το πολυπόθητο γκολ.

Αυτό που συμβαίνει στην ομαδα μας, είναι πρωτοφανές. Δεν έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία για να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Ακόμη και στο φιλικό παιχνίδι που είχε η ομαδα μας την περασμένη εβδομάδα με την Αλκή, θα είχαμε περίπου 30 ευκαιρίες και καταφέραμε μόλις να επιτύχουμε μόνο ένα γκολ (βλέπε και 8 δοκάρια).

Ο νέος μας προπονητής, κ. ΜακΚαρθυ, βλέποντας αυτή μας την αδυναμία, προσπαθεί να βρει τους τρόπου, να απεγκλωβίσει τους ποδοσφαιριστές μας, από αυτό το άγχος, να τους δώσει αυτοπεποίθηση, για να βλέπουν την εστία, μεγάλη και όχι σαν σπιρτόκουτο, που δεν μπορει να χωρέσει την μπάλα.

Εάν το καταφέρει αυτό ο προπονητής μας, τότε θα δούμε ένα άλλο ΑΠΟΕΛ, με πολλή αυτοπεποίθηση, γιατί μπορεί αρκετοί από εμάς, ΑΠΟΕΛιστες, να λέμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας είναι ‘αχάπαροι’, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι τα πράγματα. Χρειάζονται κάποια καλά αποτελέσματα, που θα τους δώσει την ώθηση για να μπορέσουν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν αρκετές δυνατότητες και ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουν να τις ξεδιπλώσουν.

Επίσης ο προπονητής μας, δούλεψε και στο θέμα φυσικής κατάστασης, όπως και στο οργανωτικό κομμάτι, που τόσο πολλά υστερούμε.

Ο προπονητής μας, επίσης έδειξε ότι δεν κωλώνει να ρίξει στην 11αδα και νεαρούς Κυπρίους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας, κάτι που περιμέναμε όλοι μας αρκετό καιρό. Οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας, έχουν το ταλέντο και την ψυχή να βοηθήσουν πραγματικά την ομαδα μας.

Όπως όλοι βλέπουμε και διαβάζουμε, ο προπονητής μας, προσπαθεί με νύχια και με δόντια, να μας κάνει ομαδα με πλάνο που να την βλέπουμε στο γήπεδο και να την χαιρόμαστε. Από την στιγμή που προσπαθεί, πρέπει και εμείς, οι ΑΠΟΕΛιστες, να προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, δίνοντας ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές μας, για να μπορέσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας.

Πιστέψετε στην ομαδα μας, για να καταφέρει να ορθοποδήσει. Είμαστε ΑΠΟΕΛ και μπορούμε, όταν είμαστε ενωμένοι, να επιτύχουμε, τα ακατόρθωτα. Μόνο εμείς μπορούμε!!!

ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Hitman

Like
Share
Tweet