Προσπάθησε άλλα δεν τα κατάφερε (στιγμιότυπα)

tsoukkas-apoel-salamina-lathiΣε ακόμη μια αγωνιστική είδαμε τα παιδιά με τα μαύρα να προσπαθούν απεγνωσμένα να μας κάνουν την ζημία, αλλά ευτυχώς για εμάς, δεν τους αφήσαμε. Τους νικήσαμε και αυτούς, όπως κάθε αγωνιστική και έτσι θα είναι από εδώ και πέρα. Στο χθεσινό μας παιχνίδι, ειδικά στο 1ο ημίχρονο, δεν είχε μ@λ@κι@ που είχε κάνει. Ότι ήθελε σφύριζε, και το ένα λάθος έφερνε το άλλο, γιατί προσπαθούσε να αφήσει μακριά την ομάδα μας, από το να πάρει κεφάλι στο σκορ. Δεν υπήρχε άνθρωπος στο γήπεδο που δεν είχε εκνευριστεί, από τα σφυρίγματα του ‘Νίτζια’. Οι ποδοσφαιριστές μας έχασαν την συγκέντρωση τους και δεν μπορούσαν να παίξουν με καθαρό μυαλό. Ήμασταν όλοι μες τα νεύρα.

Στο 2ο ημίχρονο, που οι ποδοσφαιριστές μας ηρέμισαν, και μπήκαν στο γήπεδο με άλλη διάθεση, άρχισαν να σκοράρουν κατά βούληση. Τότε ο ‘Νιτζια’ κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να φέρει την αποστολή τους εις πέρας και έφερε το νου του και φυρούσε σωστά. Πρέπει να το καταλάβετε ‘κύριοι’, ότι δεν μπορείτε να μας συγκρατήσετε άλλο, γι’αυτό άδικα προσπαθείτε. Παρά να γίνεστε γελοίοι στο γήπεδο, γιατί σας το επιβάλουν, καλύτερα να μένετε σπίτι σας, να σώσετε την αξιοπρέπεια σας, όσοι σας έχει μείνει!!!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είδαμε την ομάδα μας να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, ειδικά με τους δυο καινούργιους μας, Μιλάνοφ και Γιαννιώτα, και να δημιουργούν ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Είδαμε το Ντε Βινσέντι, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να οδηγεί την ομάδα μας στις επιτυχίες. Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το μεγάλο λάθος του Πάρτο, που ήταν και η αιτία να ξεκινήσουν ότι έγιναν στο 1ο ημίχρονο. Εάν δεν γινόταν αυτό, σίγουρα το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο από 9-0.

Στα αξιοθρήνητα του χθεσινού παιχνιδιού, ήταν και η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να επιστρέψει πίσω στα τσιμέντα, γιατί η ομάδα μας, δεν μπορεί να παίζει συνεχώς με άδειες κερκίδες. Έχουν γίνει αρκετά, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, δηλαδή, να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας και να την υποστηρίζουμε καθόλα την διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομάδα μας, βρίσκετε μια ανάσα από την κορυφή, και εμείς πρέπει να δώσουμε αυτή την έξτρα ώθηση για να κατακτήσουμε τους τίτλους.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet