Πρώτα Ουαλούς και μετά Νορβηγούς

apoelfansΤην Τρίτη 19/07/2016 στο Γ.Σ.Π. η ομάδα μας θα δώσει τον επαναληπτικό παιχνίδι με την TNS Ουαλίας, και μόνο με νίκη περάναμε, αφού δεν τα καταφέραμε να νικήσουμε στον πρώτο αγώνα. Σίγουρα είμαστε στο ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση, αλλά γενικά στην ζωή, ‘Ποτέ μην πεις Ποτέ’. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, και όλα μπορούν να συμβούν. Δεν το λέμε αυτό για να τρομοκρατήσουμε, το κόσμο, αλλά όλοι μας, το έχουμε σίγουρο ότι θα περάσουμε και θα αντιμετωπίσουμε την Ροσερπορκ Νορβηγίας, στο 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Όλοι μας, και ειδικά οι ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, πρέπει να έχουν μόνο ένα πράγμα στο νου τους, και αυτό είναι, η νίκη πρόκριση την ερχόμενη Τρίτη. Ένα καλό ΑΠΟΕΛ, με τον κόσμο του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα. Συγκεντρωνόμαστε

Λοιπόν στο παιχνίδι την ερχόμενης Τρίτης, να πάρουμε την νίκη πρόκρισης, και μετά βλέπουμε και τους Νορβηγούς. Οι ποδοσφαιριστές μας, πρέπει να έχουν ξεκάθαρο μυαλό, να ανεβάσουν στροφές, και να είναι αποτελεσματικοί στις τελικές τους προσπάθειες. Σίγουρα θα υπάρχει η πίεση, αλλά εμείς με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσεις τα τελευταία χρόνια, δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα των Ουαλών.

Εάν στην έδρα τους δεν έκαναν επίθεση, γιατί ήθελαν να προφυλάξουν την άμυνα τους και να πάρουν την ισοπαλία, στο Γ.Σ.Π. ούτε τα μεγάλα τετράγωνα του τερματοφύλακα τους, δεν θα βγούνε. Θα ταμπουρωθούν όλοι στην άμυνα, για να κρατήσουν το 0 – 0 για να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση και στα πέναλτι, που θα είναι η μόνη τους ελπίδα να προκριθούν. Εμείς πρέπει να τους σφυροκοπήσουμε από παντού, και με γρήγορες ατομικές προσπάθειες, για να βρούμε τους διαδρόμους προς τα δίχτυα. Στο 1ο παιχνίδι δεν ασκήσαμε την κατάλληλη πίεση και το πήραμε στα χαλαρά, και γι’αυτό μείναμε στο άγονο 0 – 0.

Τώρα τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά, ο κόσμος θα δώσει την δυναμική που χρειάζετε και οι ποδοσφαιριστές μας δώσουν τις απαραίτητες δυνάμεις για να πάρουμε την νίκη που θα μας οδηγήσει στην Νορβηγία. Όλοι πρέπει δώσουμε μαζικά το παρών μας στο Γ.Σ.Π. ,για να σπρώξουμε την ομάδα μας στην νίκη. Τα αλλά μπορούν αν περιμένουν.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman

Like
Share
Tweet