Πρώτη, με πολλές σημαντικές εκκρεμότητες

christiasen_petridesΧθες, 09/06/2016, έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Εκεί παρουσιάστηκε ο νέος μας προπονητής, κ. Κριστιασεν, γνωστός σε όλους μας από το πέρασμα του από την αεκ, και έτσι ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται. Το μόνο που χεριάζετε να επισημάνουμε στον νέο μας προπονητή, είναι ότι εδώ είναι ΑΠΟΕΛ και όχι ομάδα πυροτέχνημα, που εάν κάτσει έκατσε. Εδώ οι στόχοι της ομάδας, είναι ξεκάθαροι, και δεν κρύβονται, είναι οι ευρωπαϊκή ομίλοι, πρωτάθλημα και κύπελλο. Η πίεση είναι πολύ διαφορετική, και δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη ομάδα στο νησί μας, και μέσα από αυτή την πίεση πρέπει να βγει νικητής. Εμείς, του ευχόμαστε ολόψυχα, να επιτύχει τους στόχους μου έχουμε βάλει, να έχει πολλές αντοχές, για να αντέξει του ‘ιδιότροπουςΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, και να βάλει το στίγμα του νικητή στην ομάδα μας. Όσο για τα υπόλοιπα …

Υπάρχουν αρκετές και σημαντικές εκκρεμότητες, στην ομάδα μας, που πρέπει στις επόμενες λίγες μέρες, να κλείσουν, τουλάχιστο οι περισσότερες. Η μεγαλύτερη εκκρεμότητα, είναι η αποδεσμεύσει των ‘τουριστών’ από την ομάδα μας. Στιλιτς, Πιατκοφσκι και Κοδινα πρέπει άμεσα να βρεθεί η λύση στα συμβόλαια τους, με το πιο ανώδυνο οικονομικό τρόπο για την ομάδα μας. Ήδη μας έχουν στοιχίσει αρκετά και η προσφορά τους ήταν σχεδόν μηδενική.

Η άλλη μεγάλη εκκρεμότητα, είναι στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού, αφού ο Αμοριν είναι εκτός πλάνου και ο Καρλαο δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα μας για τους δικούς του λόγους. Είναι μια θέση που χεριάζετε πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή, για να θωρακίσουμε την άμυνα μας.  Η σωστή λειτουργία της άμυνας, δίνει τις επιτυχίες σε κάθε ομάδα. Οι νίκες ξεκινούν από την άμυνα. Για την άμυνα, υπάρχει ακόμη η εκκρεμότητα του αριστερού μπακ, που εδώ και αρκετές μέρες, περιμένουμε το Καμόρα να στείλει το συμβόλαιο του υπογεγραμμένο, αλλά μέχρι αυτή την στιγμή δεν το έχει κάνει. Πόσο ακόμη θα τον περιμένουμε δεν ξέρω.

Υπάρχει ακόμη μια μεγάλη εκκρεμότητα, που είναι αυτή του επιθετικού, που θα μας δώσει το εύκολο γκολ, για να μπορέσουμε να μπούμε στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Οι ευκαιρίες για γκολ που θα μας δοθούν για να βάλουμε τέρμα, σ’ αυτές τις διοργανώσεις δεν θα είναι πολλές, γι’αυτό, αυτές που βρούμε πρέπει να τις κάνουμε γκολ. Ο επιθετικός, που πρέπει να αποκτήσουμε πρέπει να είναι ψηλών προδιαγραφών, για να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας μας.

Υπάρχουν και άλλες εκκρεμότητες, όχι τόσο σημαντικές σαν της πιο πάνω, που μπορούν να περιμένουν. Σίγουρα, στην προετοιμασία της ομάδας μας, στο εξωτερικό, πρέπει οι πιο πάνω εκκρεμότητες να εξαλείψουν, για να μπορέσει να γίνει σωστά, το κτίσιμο της ομάδας μας. Τα χρονικά περιθώρια, στενεύουν, γι’αυτό οι διοικούντες μας και η τεχνική ηγεσία, πρέπει να επισπεύσουν τις διαδικασίες τους για να κλείσουν οι τρύπες.

Να μην ξεχνάμε ότι η διοίκηση μας, κάνει μεγάλη προσπάθεια να μειώσει τον μεγάλο προϋπολογισμό της ομάδας μας, και πάρα πολύ καλά κάνει, γι’αυτό πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών μας, θα πρέπει να πάρουν τις ευκαιρίες τους, και όλοι εμείς θα πρέπει να τους στηρίξουμε.

Με 2-3 καλές προσθήκες, η ομάδα μας, θα γίνει πανίσχυρη και θα μπορέσει να διεκδικήσει τους στόχους της. Εμείς όλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας και να στηρίξουμε, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση, γιατί έχουμε και εμείς ένα μερίδιο ευθύνης, για αυτές όλες τις ανακατωσούρες τις ομάδας μας. Πρέπει να μάθουμε να έχουμε όλοι μας υπομονή και ψυχραιμία.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet