Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρώτη στην Ευρώπη, πρώτη και εδώ (Στιγμιότυπα)

vathmologiaΜε την έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, βρίσκει την ομάδα μας, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ακόμα 2 ομάδες, που φαίνεται καθαρά πλέων ότι θα είναι η ομάδες, που θα προσπαθήσουν να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία του ΑΠΟΕΛ, αλλά στο τέλος θα μείνουν, όπως πάντα με τα δυο χείλη καμένα. Η ομάδα μας, έβγαλε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα σε Κύπρο και Ευρώπη, και κατάφερε και στα δυο να τερματίσει πρώτη, που αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά για τις δυνατότητες της ομάδας μας.

Ψες κερδίσαμε την ανύπαρκτη, κοτούλα του πρωταθλήματος, γιατί πάλι μαζί μας, πήγαν να πορωθούν, και επίσης νικήσαμε και την μεγάλη μας κουράσει, που μετά το 70’ άρχισε να φαίνεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας. Τα πάρα πολλά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα μας μέχρι στιγμής, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να διαχειριστή η τεχνική μας ηγεσία όσο πιο καλά μπορεί. Θα πρέπει κάποιοι ποδοσφαιριστές μας, να πάρουν τις απαιτούμενες ανάσες, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, αυτό με τον Ερμή στο γουμα, που κάθε χρόνο η ομάδα της Αραδίππου, μας κάνει την ζημιά. Ευχόμαστε φέτος, να μην έχουμε τα ιδιά αποτελέσματα, και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψουμε στην Λευκωσία νικητές. Ο δρόμος του πρωταθλήματος, είναι πολύ μακρής και δύσκολος, και η ομάδα μας, είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο, γιατί αυτό επιβάλει η 90χρόνη ένδοξη ιστορία μας

Υ.Γ. Εάν δείτε το βαθμολογικό πίνακα, τότε θα καταλάβετε, γιατί κάποιες ομαδούλες, δεν θέλουν ένα πρωτάθλημα των 10 ομάδων και των τεσσάρων γύρων. Η Β’ κατηγορία, θα τους περιμένει με ανοικτές αγκάλες!!!

Like
Share
Tweet