Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

O Προύντζος για όλα στο SSFM

a739c45761c97afa5054fcf1fd1d1f62_LΓια όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στο SSFM ο Χαράλαμπος ΠρούντζοςΓια την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου CocaCola και τις αναμετρήσεις με την Ομόνοια… «Είναι ένα μεγάλο ζευγάρι «αιωνίων. Είναι ιστορικές και καλές ομάδες που συνθέτουν ένα ενδιαφέρον ζευγάρι. Θέλουμε να κατακτήσουμε και φέτος το νταμπλ και για αυτό πρέπει να περάσουμε στον τελικό».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο…  «Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια. Τα τελευταία χρόνια το ΑΠΟΕΛ έχει δώσει πολλούς αγώνες. Και φέτος θα έχουμε ένα πολύ μεγάλο αριθμό αγώνων. Αυτή την χρονιά χτυπάμε και τους δύο θεσμούς με μεγάλο ανταγωνισμό. Είναι μια πρόκληση για μας και το ευχάριστο είναι ότι φαίνεται ότι έχουμε και αρκετές επιστροφές. Η ομάδα δείχνει να γεμίζει».

Για το γεγονός ότι στον πρώτο ημιτελικό με την Ομόνοια, θα είναι κλειστό το Νότιο Πέταλο…  «Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη. Πρέπει όμως να σεβόμαστε τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή. Για μας αυτά τα παιχνίδια είναι γιορτή του ποδοσφαίρου και έτσι θέλουμε να κυλήσουν».

Για τη νέα ανακοίνωση… «Κάναμε αναφορά σε συγκεκριμένες φάσεις στην πρώτη μας ανακοίνωση. Ο Απόλλωνας έκανε μια γενικόλογη τοποθέτηση περί παραχαϊδεμένων και κακομαθημένων. Εμείς σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς που δεν τους κατανοούμε, διευκρινίζουμε ότι αναφερόμασταν σε συγκεκριμένες φάσεις. Έχουμε καταγγείλει τον διαιτητή την βοηθό διαιτητή  Θα προχωρήσουμε σε ενέργειες και παραστάσεις και για αυτό ζητήσαμε ξεκάθαρα να τοποθετηθεί  κάποιος από την ΚΟΠ και να μας εξηγήσει κατά πόσο είναι ανθρώπινο λάθος το να αρπάζει ένας αντίπαλος, τον παίκτη μας από τα μούτρα. Είναι εσκεμμένη η συμπεριφορά του διαιτητή και τεκμηριώνεται  από τα γεγονότα, Το βάρος το φέρουν στην ΚΟΠ».

Αν έχουν κάποια απάντηση από την ΚΟΠ… «Καμία τοποθέτηση εκτός από την παραπομπή μας από τον Αθλητικό Δικαστή».

Για τα αγωνιστικά…  «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Κάποιοι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στη διάθεση του προπονητή. Ελπίζουμε ότι με την ΑΕΚ θα έχει αυξημένες επιλογές για τον καταρτισμό της ενδεκάδας και της αποστολής».

Για τους Βινίσιους και Αλωνεύτη…  

«Θα είναι σε πολύ αυξημένο επίπεδο ετοιμότητας».

Like
Share
Tweet