Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πετρίδης στο SSFM: Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα επιτελέσουμε ένα καλό έργο

0e353bfb9725998ddf3e4937229d8ebe_LΔυναμικός ο νέος πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ο κ. Πρόδρομος Πετρίδης. Επισκέυτηκε τον Αρχάγγελο ήδη και έστειλε μήνυμα ενότητας. Ο νέος πρόεδρος και η ομάδα του, ανάφερε, είναι αισιόδοξοι οτι θα επιτελέσουν ένα καλό έργο. Εμείς σαν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αναμένουμε πράξεις και όχι λόγια. Ο Πρόδρομος μίλησε σήμερα στο Super Sport Fm. Διαβάστε αναλυτικά τι ανάφερε…

Για το πώς νιώθει που αναλαμβάνει την προεδρία του ΑΠΟΕΛ…

«Θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω και πάλι τον κ. Ερωτοκρίτου για την πεντάχρονη παρουσία του στα διοικητικά. Με την παρουσία του, το ΑΠΟΕΛ έχει ανέβει σκαλοπάτια και τέτοιους ανθρώπους οφείλουμε να τους ευχαριστούμε και να τους σεβόμαστε. Στην τελευταία μου συνέντευξη το 2006 είπα «φεύγω με το κεφάλι ψηλά και ότι πως όταν κρίνω πως είναι και καιρός να επιστρέψω θα το πράξω». Το τελευταίο διάστημα και ενώ διαπίστωσα ότι ο κ. Ερωτοκρίτου ήθελε να αποχωρήσει, έκανα τις επαφές μου και κατάληξα στο ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψουμε. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα επιτελέσουμε ένα καλό έργο».

Για το γεγονός ότι ήταν ομαλή η διαδοχή και στάληκε μήνυμα ενότητας…  

«Έτσι έγινε. Εξελίχθηκε μια ήρεμη εκλογική συνέλευση. Στα πέντε χρόνια που ήταν εκεί προσπάθησα να βοηθώ την εκάστοτε διοίκηση. Το ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει ενωμένο. Αυτή είναι η πρωτοβουλία πέραν του αγωνιστικού. Αυτό πρέπει να επαναφέρουμε. Το ΑΠΟΕΛ είναι για τον ευρύτερο κόσμο και όχι σε αυτόν που τυγχάνει να διοικεί».

Για τις πρώτες κινήσεις που θα γίνουν…  

«Το άμεσο που πρέπει να κοιτάξουμε είναι την ενίσχυση. Όλα έχουν να κάνουν πρώτιστα με την ομάδα. Αν διεκδικεί τους στόχους η ομάδα έρχονται όλοι μέσα. Κάναμε συνάντηση με τον κ. Δώνη όσον αφορά την ενίσχυση. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα το συντομότερο για να ανεβεί αγωνιστικά και ποιοτικά».

Αν έδωσε εισηγήσεις ο Δώνης…  

«Έχουν εντοπιστεί οι στόχοι. Συνάδουν με τις δικές μας θέσεις. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση και βάλαμε τους στόχους κατά σειρά προτεραιότητας. Δεν είναι και η καλύτερη δυνατή περίοδος για μεταγραφές. Θα πρέπει να βρούμε καλούς και έτοιμους ποδοσφαιριστές και στα πλαίσια που μπορούμε στο οικονομικό».

Για αυτούς που θα φύγουν…

«Ο κ. Δώνης έδωσε τις απόψεις του, όμως εξαρτάται από το τι θα βρούμε».  

Για τις μειώσεις συμβολαίων

«Από το ερχόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να ισοσκελίζονται οι προϋπολογισμοί. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να γίνει. Υπάρχουν 10-12 συμβόλαια που λήγουν τον ερχόμενο Μάιο. Θα πρέπει να βρούμε ποδοσφαιριστές του που θα συνάδουν με τις οικονομικές μας δυνατότητες. Δεν μπορούμε να κάνουμε ελλειμματικούς προϋπολογισμούς με την πιθανότητα να πάμε μακριά στην Ευρώπη». 

Για το έλλειμμα όπου έγινε αναφορά ότι κυμαίνεται από 1 μέχρι και 2.5 εκ., ενώ προηγουμένως έγινε αναφορά για  4 εκ….  

«Είναι όλα σωστά. Εξαρτάται πως το ερμηνεύει ο καθένας. Αν έχω να παίρνω και θα εισπράξω θα είναι τόσα. Αν κάνω διευθετήσεις αμέσως διαφοροποιείται το ποσό. Δεν θα μπούμε σε αυτό. Στη συνέλευση δεν αναφέρθηκαν ποσά που δεν συμφωνούσα».

Για τους τρόπους για να καλυφθεί ο ελλειμματικός προϋπολογισμός…

«Έχουμε δεσμευτεί να προσπαθήσουμε να έχουμε μια οικονομική διαχείριση που θα είναι υγιής. Τις επόμενες 30 μέρες θα επανέλθουμε σε συγκέντρωση μετόχων και θα αναφέρουμε ακριβώς που βρίσκεται η εταιρεία. Αυτό θα γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να μην υπάρχουν αμφιβολίες και ερωτηματικά. Το ΑΠΟΕΛ είναι η καλύτερη ομάδα σε αυτό το κομμάτι. Αυτό θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε».

Για το Σωματείο…  

«Μας λυπεί το ότι έχει αποχωρήσει ο κ. Ποταμίτης. Το σωματείο είναι ένα τμήμα του ΑΠΟΕΛ. Έχουμε όλη την καλή διάθεση και πρωτοβουλία να συνεργαστούμε. Το ΑΠΟΕΛ είναι ένα και δεν διαχωρίζεται. Θα πορευτούμε σαν ένα ΑΠΟΕΛ ενωμένο, Χωρίς ακρότητες με το σωματείο. Μια δυνατή ποδοσφαιρική ομάδα εξυπακούεται και ένα δυνατό ΑΠΟΕΛ στα υπόλοιπα τμήματα».

Like
Share
Tweet