Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραντεβού στις 20:00… Για τους 8

apoelvsAnterletΣύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση… Ένα γνωμικό το οποίο εμείς σαν ΑΠΟΕΛίστες, καταρρίψαμε ούκ ολίγες φορές τα τελευταία 8 χρόνια. Κάποτε η είσοδος σε ευρωπαϊκό όμιλο ήταν όνειρο για τα κυπριακά δεδομένα. Την αρχή την έκαναν οι ανώμαλοι μαθητές την περίοδο 2008-2009 για να έρθουμε σαν οι επόμενοι, για να μπούμε για πρώτη μας φορά στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ιδιαίτερα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ. Κανείς μας δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε τα επόμενα χρόνια.

Είπαμε, την πρώτη φορά επέτασεν η σχίνα και ήταν κατά λάθος που καταφέραμε να ανατρέψουμε το 1-0 του εκτός έδρας αγώνα σε 3-1 στο σπίτι μας και να πανηγυρίσουμε την είσοδο μας στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Αυτό που ακολούθησε όμως ήταν πέρα για πέρα στα όρια της φαντασίας μας, ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν ξέραμε τον άθλο που έγινε εκείνο το βράδυ.

Το 2009-2010 επαναλήφθηκε το 2011-2012 τελειώνοντας το ταξίδι μας στα προημιτελικά της διοργάνωσης και μετά από μια εξαιρετική πορεία και απόδοση, φύγαμε με το κεφάλι ψηλά αντιμετωπίζοντας την βασίλισσα των ευρωπαϊκών γηπέδων Ρεάλ Μαδρίτης.

Είπαμε και πάλι ότι είμασταν τυχεροί που φτάσαμε μέχρι τους 8 αλλά πάλι είχαμε λάθος. Το ταξιδάκι μας το 2009, έγινε miles and more και κάθε χρόνο η παρουσία μας σε ευρωπαϊκό όμιλο είναι must. Φέτος προχωρήσαμε και περισσότερο από ομίλους και στη δεύτερη τη τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Περάσαμε από τις ισπανικές γαλέρες και αντιμετωπίζουμε απόψε ομάδα που προέρχεται από το βέλγικο πρωτάθλημα, και που κάθε χρόνο δίνει το παρών της στους ομίλους είτε του Τσάμπιονς Λίγκ ή του Γιουρόπα. Απόψε, ο ΑΠΟΕΛ μας καλείτε να συνεχίζει να τυπώνει γράμματα και προτάσεις στο τεράστιο βιβλίο των άθλων του. Θα αφήσουμε λίγες σελίδες άδειες για να γραφτεί και το αποψινό γλέντι… Με ένα όνειρο τρελό ΑΠΟΕΛάρα μου το ευρωπαϊκό…

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet