Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραντεβού όλοι σήμερα

Σήμερα είναι η πορεία του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ αλλά και όλων τον ΑΠΟΕΛιστών που θέλουν να δούνε ξανά ζωή μέσα στα γήπεδα μας. Δεν μπορεί πλέον άλλο να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δεν γίνεται σε παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ μας να μην ακούγεται ούτε μια φορά η λέξη ΑΠΟΕΛ από τους φιλάθλους. Είναι ανεπίτρεπτο και πρωτάκουστο, σε γήπεδο να μην ακούγεται ούτε ένα σύνθημα.

Γι’ αυτό, καλούμε όλους τους ΑΠΟΕΛιστες να έρθουν σ ’αυτή την πορεία, ενάντια στην κάρτα φιλάθλου, που ‘σκοτώνει’ κυριολεχτικά το ποδόσφαιρο μας. Έχετε κάνει λάθος κύριοι και πρέπει να το καταλάβετε και να το παραδεχτείτε. Δεν είναι τρόπος αυτός να καταπολεμήσετε την βία στα γήπεδα.

Δηλαδή μας λέτε, για να εξαλείψουμε την κίνηση και τα τροχαία ατυχήματα, πρέπει να διπλασιαστεί η τιμή των καυσίμων, έτσι αρκετός κόσμος να μην μπορεί οικονομικά να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο του! Με αυτό τον τρόπο,  λιγοστεύουν τα αυτοκίνητα στους δρόμους και  δεν θα υπάρχει κίνηση ούτε δυστυχήματα!

Αυτές οι λύσεις είναι δικτατορικές και απαρχαιωμένες. Πρέπει να μάθετε να δίνετε σωστές λύσεις για τον κόσμο μας. Βάλτε τον νου σας, εάν έχετε δηλαδή, να δουλέψει. Ιδρώστε και μια φορά στην ζωή σας, γι’ αυτό τον κόσμο. Αποδείξτε του, μια φορά, ότι είστε άξιοι να είστε σ ’αυτές τις θέσεις, που σας διορίζουν.

Ραντεβού όλοι σήμερα, Τέταρτη 14/11/2018 στις 19:30 στο χώρο στάθμευσης απέναντι από την ΠΑΣΥΔΥ. Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε, για την σωτήρια του ποδοσφαίρου μας που τόσο πολύ αγαπάμε.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet