Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ρατσιστική αντιμετώπιση

Εκτός του ότι η ομαδα μας έχει τα μαύρα της τα χάλια, σε βαθμό που μας πονάνε τα μάτια μας, οι ξένοι ποδοσφαιριστές μας, έχουν να αντιμετωπίσουν και την ρατσιστική συμπεριφορά κάποιον μαύρων γερακιών (διαιτητών). Λόγο της κάκιστης εικόνας της ομάδας μας, οι διοικούντες μας, δεν έχουν το θάρρος να κάνουν αυτά που πρέπει να προστατεύσουν τους ποδοσφαιριστές μας.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές μας, που δέχεται επανειλημμένα ρατσιστική αντιμετωπίσει είναι ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής μας, Dieumerci Ndongala, που στα δυο τελευταία μας παιχνίδια με Ολυμπιακό και Δόξα, αντί τα γεράκια να του καταλογίσουν φάουλ υπερ του, το έδωσαν εναντίων και του έδειξαν και την κίτρινη κάρτα, για να του επιβεβαιώσουν τον ρατσισμό τους απέναντι του.

Οι διοικούντες μας, πέρα βρέχει, στην Καραβανιά χιονίζει. Ούτε αυτό δεν είναι άξιοι να κάνουν για την ομαδα μας. Αφήνουν το κάθε βλάκα διαιτητή να αντιμετωπίζει την ομαδα μας, σαν να είμαστε ομαδα Μογγόλων.

Ο χθεσινός διαιτητής, γνωστός άρρωστος χοχος από το γειτονικό χωριό, έκανε ακριβώς τα ίδια και στο εκτός έδρας παιχνίδι μας στο κοτέτσι. Δεν άφησε τον επιθετικό μας ποδοσφαιριστή Atdhe Nuhiu να διεκδικήσει οποιαδήποτε μπαλιά. Σε εκείνο το παιχνίδι τα σφύρισε πάνω από δέκα φάουλ εναντίο του.

Το άλλο γεράκι στο παιχνίδι μας, με τον Ολυμπιακό, έδειξε 6 κίτρινες κάρτες στους ποδοσφαιριστές μας,  που οι πλείστες ήταν πολύ αυστηρές,  σαν να είναι οι ποιο ‘βρώμικοι’ ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος.

Δεν μας φτάνει το ότι οι ποδοσφαιριστές μας, δεν μπορούν να αλλάξουν 2-3  πάσες μεταξύ τους, έχουμε και τους εξυπνόβλακες να τους σπάζουν τα νεύρα και το ηθικό. Μας βρήκαν ψόφιους σε όλους τους τομείς και κάνουν τους μεγάλους και τρανούς.

Απαιτούμε από τους υπεύθυνους της ομάδας μας, να προστατεύσουν τους ποδοσφαιριστές μας, από αυτές τις ρατσιστικές συμπεριφορές των διαιτητών. Όλα αυτά που κάνουν είναι εξόφθαλμα και πρέπει να τους σταματήσουν άμεσα. Υπάρχουν τα αρμόδια όργανα στην Κύπρο και στην UEFA που μπορούμε να τους καταγγείλουμε και να τους πάρουν την σφυρικτρά.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ

ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet