Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ρε χεσμένε κάττε…

Το καττούδι, βγήκε ψες, μετά την ήττα του πάλε, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Σαν δεν ντρέπεσαι λέμε εμείς, που έκανες τους ποδοσφαιριστές σου και τους οπαδούς της ομάδας σου, να είναι σαν τα μούτρα σου.

Γιατί δεν είπες ρε την αλήθεια, τι σε κτίτσιασε παραπάνω από αυτά που άκουσες. Σίγουρα δεν ήταν αυτά που είχαν σχέση με την μητέρα σου, που λανθασμένα ακούστηκα, αλλά το ότι σου φωνάζαμε Ε Ε Ε Ένσταση. Αυτό σε έβγαλε έξω από τα ρούχα σου, ρε παλιοχαρακτήρα.

Το ότι οι δικοί σου οπαδοί, ύβριζαν τους νεκρούς μας, αυτό δεν σε πείραξε καθόλου και ούτε καν το ανάφερες, την ώρα που κλαψούριζες στα ΜΜΕ;

Μια ζωή έτσι ήσουν και δεν άλλαξες καθόλου. Φυσικά, με το κλάμα σου, προσπάθησες να μεταφέρεις την ήττα σου σε άλλη συχνότητα, γιατί γνωρίζεις ότι αρκετοί gay σε έχουν βάλει στο στόχαστρο και σε θεωρούν υπεύθυνο, που δεν μπορούν να πανηγυρίσουν ένα πρωτάθλημα.

Γατάκι, τα κλαψουράκια σου αλλού και όχι σ’ εμάς. Το ότι κέρδισες στα χαρτιά 3 βαθμούς, που έχασες πανηγυρικά στο γήπεδο, από ομάδα που πέρσι περιμένατε από αυτούς να σας δώσουν το πρωτάθλημα, δεν σε τιμά καθόλου. Οι αδυναμίες που έχει φέτος η γέρικη ομάδα σου είναι πολλές και δεν μπορείς να μας κοντράρει. Είσαι μόνο για τα καρναβάλια.

Ατε ουστ που δαμέ και το πρωτάθλημα δεν είναι για τα δόντια σου. Σου δίναμε κανένα κυπελάκι μέσα μέσα, τώρα θα σου το κόψουμε και τούτο γιατί δεν έμαθες να εκτιμάεις τους ευεργέτες σου. Σε έχουν βαρεθεί οι πάντες και πιο πολλά οι δικοί σου.

WE ARE YOUR

WORSE

NIGHTMARE

Hitman

 

Υ.Γ. Ακόμη έχεις χρόνο να κάνεις ε ε ε ένσταση εάν θέλεις;

Πες του παπά Κιρζη, να σου βρει ένα λόγο!!!!

Νιάου, Νιάου, Νιάου

Like
Share
Tweet