Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

RESTART: το μεγάλο ερώτημα

Όλοι μας γνωρίζουμε τι γίνετε στην χώρα μας και γενικά σε όλο τον πλανήτη με την πανδημία του Κορωνοιου. Όλοι γνωρίζουμε και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά πάλι κάποιοι από εμάς, κάνουν τα δικά τους. Ο γνωστός ‘σεκεμετζης’ Κυπραίος, αλλιώς ‘Τοπουζοχώρκατος’.

Όλοι μας, περιμένουμε, με αγωνία να ξεκινήσουν να λιγοστεύουν τα καθημερινά κρούσματα του ιου, για να καταφέρουμε τουλάχιστο με τα τις γιορτές του Πάσχα, που αυτός είναι ο στόχος, να επιστρέψουμε στις δουλείες  και στις καθημερινές μας συνήθειες.

Προσωπική μου άποψη, με τα μυαλά που κουβαλάμε, ούτε τον Μάιο δεν θα τα καταφέρουμε να νικήσουμε αυτή την πανδημία, για τους γνωστούς χώρκατους λόγους.

Επειδή, είμαστε ποδοσφαιρόφιλοι και το μυαλό μας, άρχισε να σαλεύει που δεν πηγαίνουμε ή βλέπουμε το αγαπημένο μας σπορ, στο μυαλό μας όλους, υπάρχουν κάποια ερωτήματα.

  • Θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα?
  • Θα καταφέρουμε να το τελειώσουμε για να βγει ο πρωταθλητής μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους?
  • Τι θα γίνει εάν δεν ξεκινήσει και δεν καταφέρουμε να το τελειώσουμε?
  • Ποια θα είναι η κατάταξη των ομάδων?
  • Ποιες ομάδες θα υποβιβαστούνε?

Όλα αυτά και κάποια άλλα ερωτήματα μας, τριγυρνάνε μες την κεφαλή μας.

Η δική μου άποψη, είναι ότι εάν δεν καταφέρουμε να ξεκινήσουμε μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Μάη και να παίζονται 2 παιχνίδια την εβδομάδα, τότε, δεν θα αρχίσει καθόλου το πρωτάθλημα μας. Για τα παιχνίδια του κυπέλου, να παιχτούν μονοί αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα.

Δεν μπορούν οι ομάδες να παίζουμε μέσα στην κάψα του καλοκαιριού. Πότε θα ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές, να κάνουν προετοιμασία για να είναι έτοιμοι για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά?

Στην περιπτώσεις όμως που δεν ξεκινήσουν, τι πρέπει να γίνει?

Να μην υπάρξει πρωταθλητής, άλλα στις διοργανώσεις της UEFA να πάνε οι ομάδες με την σειρά κατάταξης που είναι μέχρι σήμερα?

Σίγουρα, κανένας δεν θα θέλει να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα, που δεν κερδήθηκε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, άλλα λόγο μιας πανδημίας. Σ ’αυτό, νομίζω όλες οι ομάδες συμφωνούν!!!

Τι γίνετε όμως με την υποβάθμιση, που είναι το μέγα θέμα, των μικρών ομάδων?

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι ΔΕΝ θέλουμε, με καν ουδένα λόγο να αυξηθούν οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας, περισσότερο από 12, που είναι αυτή την στιγμή. Γιατί ήδη, κάποιες μικρές ομαδούλες, εκμεταλλεύονται την κατάσταση και λιμπιστήκαν την άνοδο τους στην μεγάλη κατηγορία.

Αυτό δεν πρέπει να περάσει. Ομάδες, που πρέπει να διαγραφούν από τα μητρώα, λόγο κόκκινων φακέλων και δικαστηρίων, αντί να διαγραφούν, να βρεθούν στην Α’ Κατηγορία. Αυτό, ο πρόεδρος της ΚΟΠ και οι μεγάλες ομάδες, δεν πρέπει να το αφήσουν να περάσει.

Το μεγάλο ερώτημα μένει. Θα γίνει το RESTART του πρωταθλήματος?

Μείνετε σπίτι σας, για να γίνει!!!!

#ΜενωΣπιτι #ΞεκιναΤοΠρωταθλημα

Hitman

Like
Share
Tweet