Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ρολάνδος Σκετο…Σκάσε

Ακόμη ένα απόβρασμα του ακελ αριστερά νέες δυνάμεις, βρήκε την ευκαιρία, λόγο της κακής χρονιάς που κάνει η ομαδα μας, αλλά κύριος, λόγο του ότι είναι υποψήφιος των κουμουνιστών στις επερχόμενες βουλευτικές, να αρπάξει κάποιους ψήφους από τα αρνιά του κόμματος του.

Είναι γνωστό, ότι το απόβρασμα του ΡΙΚ, εδώ και 10 χρόνια που η ομαδα του έχει να μαύρα της τα χαλιά και η δική μας μεσουρανούσε στην Ευρώπη, μέσω τον εκπομπών του, να προσπαθεί να μειώσει τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας, με λασπολογίες μέσα από τις χιουμορίστικες εκπομπές του. Φυσικά, από ένα χαζοηλίθιο, δεν περιμένεις και κάτι καλύτερο!!!

Τώρα το κόμμα του, αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει τον 300αρη (εν και πολλά του), για να πιάσει μερικούς ψήφους για να ανεβούν τα ποσοστά τους και από την στιγμή που υπάρχουν αρνιά, κάνει το ότι είναι εφικτό για να το επιτύχει και η ομαδα μας είναι ένα εργαλείο γι’ αυτόν και το χρησιμοποιεί ανήθικα, όπως έκανε και το κόμμα τους στις ‘ειρηνικές’ διαδηλώσεις!!!

Δεν θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη υπόσταση σε ένα αριστερό πανίβλακα, απλά να του πούμε ότι, η μέθοδος λασπολογία και προπαγάνδα είναι από τον καιρό της Κα Γκε Μπε. Αρκετά ράφια ακόμη, ζουν σε αυτή την εποχή και χαίρονται για τον υποψήφιο τους.

Ρολάνδε Σκετε, δεν είσαι άξιος να πιάνεις το ΑΠΟΕΛ στο βρωμώ-στόμα σου, γιατί μολύνεις την ατμόσφαιρα. Σου συνιστούμε να ΣΚΑΣΕΙΣ πριν καταπιείς την γλώσσα σου!!!

Ο ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΑΕΙ

Hitman

Like
Share
Tweet