Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ρώσικη Ρουλέτα

russian-roulette-imageΚερδίσαμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί εάν δεν ήταν νικηφόρο οι προεκτάσεις του θα ήταν καταστροφικές σε όλους τους τομείς. Εάν κάναμε το 3Χ3 = 0 τότε θα καταρρέαμε σαν ένας χάρτινος πύργος. Ευτυχώς όμως, έστω και την υστάτη κερδίσαμε την ομόνοια και έχασε και η αελ από τον απόλλωνα και όλα πάλι είναι ξανά στα δικά μας πόδια. Δεν είχαμε την άψογη εμφάνιση, αλλά είχαμε μια πιο υποφερτή εμφάνιση από τα δυο τελευταία παιχνίδια μας. Οι ποδοσφαιριστές μας τουλάχιστον έδειξαν παραπάνω πείσμα και θέληση στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς ο Μπάρτο έκανε την απόκρουση του αγώνα, και μπορεί του πρωταθλήματος και κράτησε το σκορ, ενώ ο Ατόρνο με την πρώτη του παρουσία φέτος στο πρωτάθλημα κατάφερε να σκοράρει και να πάρουμε το τρίποντο. Τώρα ξεκινά η ρώσικη ρουλέτα...(video)

Τώρα ξεκινά η ρώσικη ρουλέτα γιατί μπορούμε να τα πάρουμε όλα ή και τίποτα. Μπορούμε να βρεθούμε στην πρώτη θέση ή και στην τρίτη με τις ίδιες πιθανότατες. Τόσο απλό αλλά και σινάμα τόσο δύσκολο. Με 2 νίκες είμαστε πρωταθλητές, με 2 ήττες είμαστε στην τρίτη θέση και εκτός Champions League.

Πάρα πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε όσους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ πίστεψαν στην ομάδα μας και βρέθηκαν στο Γ.Σ.Π. να βοηθήσουν και αυτοί όσο μπορούσαν. Οι υπόλοιποι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ τώρα που πιστεύουν και αυτοί να παραβρεθούν σύσσωμοι στον επόμενο καθοριστικό αγώνα της ομάδας μας, την Κυριακή στο Γ.Σ.Π. απέναντι στην ανορθωση για να μπορέσουμε να νικήσουμε και να διεκδικήσουμε τον τίτλο στην Λεμεσό. Επίσης ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους σεβάστηκαν την μνήμη του ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ Γιώργου και η νίκη είναι αφιερωμένη σαυτόν.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Like
Share
Tweet