Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σαν σήμερα..ξανά.(βίντεο)

SAN SIMERAΗ σημερινή μέρα είναι μέρα ορόσημο για όλους εμάς του ΑΠΟΕΛίστες, γιατί η ΟΜΑΔΑΡΑ μας κατάφερε το 2012 να προκριθεί στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, βγάζοντας έξω από την συνέχεια, μια ομάδα με περισσότερα ποδοσφαιρικά ταλέντα καθώς και πολύ περισσότερο μπατζετ.  Το σκόρ του πρώτου αγώνα ισοφαρίστηκε πολύ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο αφού από το 8ο λεπτό ο Μαντούκα τοποθέτησε με αριστουργηματικό τρόπο την μπάλα στα δίκτυα του Λιορίς, γράφοντας έτσι το ΑΠΟΕΛ – Λυόν 1-0, σκόρ που έμελλε να κρατήσει ολόκληρο το παιχνίδι καθώς και στην παράταση.

Κανένας δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε στην βασανιστική διαδικασία των πέναλτυ. Κανένας μας δεν ήξερε ότι κάτω από τα δοκάρια μας βρισκόταν ένας Κέρβερος με το όνομα ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΙΩΤΗΣ. Προπάντων, οι γάλλοι δεν ήξεραν με ποιους τα είχαν βάλει. Προσπάθησαν να μας τιμωρήσουν την ημέρα των ερωτευμένων στην χώρα του έρωτα, αλλά δεν περίμεναν με τίποτα αυτό που θα συνέβαινε στο δικό μας φρούριο.

Το τέλος είναι γνωστό σε όλους: Ο ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 8

07/03/2017, 5 χρόνια και 2 μέρες μετα, ο ΑΠΟΕΛ μας θα προσπαθήσει να ξαναπροκριθεί στους 8 της άλλης όμως διοργάνωσης, της ΟΥΕΦΑ. Στην διοργάνωση όπου υποκλίθηκαν στο μεγαλείο μας πολλές ομάδες και προπάντως η Μπιλμπάο. Την Πέμπτη 09/03/2017 αντιμετωπίζουμε την βελγική Αντερλεχτ, ομάδα που είναι μόνιμη πρωταθλήτρια στην χώρα της. Ομάδα που θα νιώσει τι ΕΣΤΙ ΓΣΠ και τι ΕΣΤΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!!

Το γήπεδο θα είναι ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ! Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας… Εναπομεινετέ στην ομάδα να πράξει αυτό που αρμόζει σε μια ομάδα της ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ του ΑΠΟΕΛ μας.

Like
Share
Tweet