Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ!

IMG456Ένα άρθρο και λίγα λόγια είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτό τον άνθρωπο! Στις 21 Ιουλίου στις 20:30 στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛίστας θα πει το μεγάλο αντίο και θα αποχεραιτήσει τον αρχηγό μας Μαρίνο Σατσία! Εκείνη τη μέρα η ομάδα μας θα αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Εργοτέλη και έτσι, επίσημα, θα είναι ο τελευταίος αγώνας που θα λάβει μέρος ο Σατσιάς…

Θα είμαστε εκεί αρχηγέ μου για να σε ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά για την πολύτιμη πολυετή προσφορά σου στον ΑΠΟΕΛ, εκεί που έζησες τις καλύτερες στιγμές της καριέρας σου. Εκεί που τα έζησες όλα! Εκεί που για τόσες φορές πανηγύρισες στον εξώστη πρωταθλήματα, κύπελλα, ασπίδες! Εκεί που ταξίδεψες στα αστέρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και έφτασες μέχρι τους 8!

Εκείνη την μέρα θα υπάρξει τελετουργικό με βραβεύσεις αλλά και σύντομες τοποθετήσεις απο παράγοντες, συμπάικτες, οπαδούς αλλά φυσικά και απο τον ίδιο τον Σατσιά.

Θα είμαστε εκεί για το τελευταίο αντί του ΑΡΧΗΓΟΥ μας! Ο ΑΠΟΕΛίστας ποτέ δεν ξεχνά και είμαστε βέβαιοι οτι θα θυμίζουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές τον παίκτη, τον αρχηγό, τον άνθρωπο ΜΑΡΙΝΟ ΣΑΤΣΙΑ!ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΡΙΝΟ! ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! ΑΡΧΗΓΕ! ΑΡΧΗΓΕ!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ!!!!!

IMG456

ΕΙΝΑΙ  Β – Α – Ρ – Ι – Α !

Like
Share
Tweet