Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

SCOUT απο τώρα!

imagesΜε το θέμα της επίθεσης έχουμε φτάσει στο απροχώρητο. Μετά τα απο τα τελευταία γεγονότα που σχετίζονται με τον Ίσμα, πλέον το βάρος της επίθεσης πέφτει στον Σιέριταν και τον Σωτηρίου. Δεν μας ενόχλησε που φεύγει ο Ίσμα. 4 φορές πειθαρχικό δεν είναι και λίγες. Δεν πρέπει να δεχόμαστε στην ομάδα παίκτες που ήρθαν στην Κύπρο καθαρά για τουρισμό

Δεν πρέπει πλεον να αρκεστούμε με μέτριους παίκτες. Ο Δώνης παρατήρησε τον Ίσμα με αυξημένο το βάρος του, δέκτηκε οδηγίες για να χάσει κάποια κιλά αλλά δεν έδειξε ενδιαφέρον ο παίκτης. Ευκαιρία βρήκαμε, την αρπάξαμε και πλέον ο Ίσμα βρίσκετε εκτός ομάδας και προπονήσεων. Γάντι η κατάσταση, γιατί στην ομάδα μας ήρθε δανεικός. Άρα; Στο καλό να πάει! Δεν θα μας λείψει γιατί πραγματικά δεν έδειξε ΚΑΝΕΝΑ ενδιαφέρον προς την ομάδα. Δεν σκόραρε, δεν απέδιδε, δεν ήταν κάν παθιασμένος. Πολύ έμεινε στον Αρχάγγελο.

Πλέον οι ειδικοί να αρχίσουν το ψάξιμο για νέο επιθετικό. Τον Ιανουάριο χρειαζόμαστε ενίσχυση. Ένα επιθετικό σαν τον Άιλτον θα ήταν προτιμότερο! Μην φέρετε άλλη πατάτα. TO ΑΠΟΕΛ δεν είναι για τα μέτρια.

Απλά πληροφοριακά για να σχηματίσετε μια εικόνα στο πού φτάσαμε με κάποιους παίκτες…

Κάκωση πρώτου προς δεύτερο βαθμό στο δικέφαλο η διάγνωση για τον Μπένα. Ο Γκόμες ταλαιπωρείτε απ’ ότι φαίνεται απο τον παλιό του τραυματισμό. Από τις αρχές τις προετοιμασίας ο παίκτης δεν μπορούσε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Μετά από κάθε αγώνα που είχε ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής τις επόμενες μέρες ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γκόμες ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα μας προερχόμενος από 6μηνη αποχή και σοβαρή επέμβαση στo γόνατο.

Πολλά τα προβλήματα με τους τραυματισμούς αλλά και με τα πειθαρχικά. Δουλέψε Δώνη όσο μπορείς με τους τραυματίες και τους “τουρίστες” μας, γιατί απο τον Ιανουάριο και μετά τα δυο μας πόδια θα μπούν σε ένα παπούτσι…

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Like
Share
Tweet