Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σε κρύο και βροχές;

downloadΔεν λαμβάνουμε τίποτα υπόψη περι καιρού! Δεν μας σταματά τίποτα απο το να βρεθούμε για ακόμα μια φορά δίπλα στην ομάδα μας σήμερα στο ΓΣΠ. Αντιμετωπίζουμε την Σαλαμίνια (πάρε μας την και προσκύνα) για τον θεσμό του κυπέλλου. Ένας απο τους στόχους μας είναι και το κύπελλο για να μην ξεχνιόμαστε!  Αν και είναι ακόμα τα πρώτα παιχνίδια του θεσμού, δεν σημαίνει οτι δεν θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά και πειθαρχημένα τον αντίπαλο…

Οφείλουμε και εμείς σαν οπαδοί να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει τη νίκη σήμερα αλλά και οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο. Ο Τιμούρ και η ομάδα του να παρατάξουν την εντεκάδα που θα πάρει τη νίκη, ελπίζουμε χωρίς τραυματισμούς. Πάμε φόρτσα λοιπόν για την νίκη σήμερα στον πολύ σημαντικό αγώνα. ΓΣΠ, 17:00! Ελπίζουμε να έχουμε ένα ήρεμο, ήσυχο ΑΠΟΕΛίστικο απόγευμα και να απολαύσουμε όμορφο ποδόσφαιρο!

Η αποστολή για τον σημερινό αγώνα: Pardo, Waterman, Κίσσας, Sergio, Milanov, Ιωάννου, Amorin, Carlao, Astiz, Μερκής, Morais, Vinicius, Χριστοδούλου, De Vincenti, Stilic, Χαραλαμπίδης, Εφραίμ, Γιαννιώτας, Vander, Cavenaghi, Σωτηρίου, Piatkowski.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Like
Share
Tweet