Συναδελφική αλληλεγγύη

Εδώ και καιρό, το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας μας, δεν είναι καθόλου καλά και αυτό φαινόταν εδώ και καιρό μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής μας, δεν κέρδισε τους ποδοσφαιριστές του, γιατί να μην ξεχνούμε, ότι οι ποδοσφαιριστές όλοι είναι φίλοι μεταξύ τους και υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη.

Όταν βλέπουν τους συνάδελφους τους, να αδικούνται και είναι παραμερισμένοι, τότε η συναδελφική υποστήριξη, όπως κάνουμε όλοι μας στις δουλείες μας, παίρνει μπρος. Γιατί ένα ρητό μας λέει, «Σήμερα γιορτή δική σου, αύριο παραμονή δική μου».

Ο προπονητής μας, κ. Ντολ, έχει χάσει εδώ και καιρό τα αποδυτήρια, όσο και εάν προσπαθούν να το κρύψουν, γιατί εδώ και καιρό η διοίκηση μας, προσπαθεί να αλλάξει αυτό το δεδομένο, βλέπε Μοραις, Χατζιλουκας.

Προσπάθησε με τρόπο να βοηθήσει τον κ. Ντολ, να μείνει όσο περισσότερο καιρό γίνετε στον παγκο της ομάδας μας, αλλά αυτός σαν Γερμανός που είναι, ξεροκέφαλος, υπερόπτης και είρωνας, δεν δέχτηκε αυτή την βοήθεια και τώρα θα πληρώσει τα σπασμένα.

Ο Τεχνικός μας διευθυντής, κ. Τετι, δείχνει ανήμπορος να λύσει το πρόβλημα, γιατί έχει απέναντι του, ένα αδιάλλακτο συνεργάτη, τον προπονητή, που δεν ακούει κανένα και ούτε συμμορφώνετε με τις υποδείξεις του.

Είναι άγραφος νόμος, όταν ένας υπάλληλος, δεν συμμορφώνετε με τις υποδείξεις του εργοδότη του ή του ανωτέρου του, σε οποιαδήποτε δουλειά, τότε οι μέρες εργασίας του είναι μετρημένες. Κανένας από τους εργαζόμενους, δεν είναι πιο πάνω από αυτούς που τον πληρώνουν.

Οι ποδοσφαιριστές μας, δεν είναι άμοιροι των ευθηνών τους, αλλά ούτε δικαιούνται να διαλέγουν παιχνίδια και να ζημιώνουν την ομάδα μας. Σίγουρα δεν είναι ούτε αναγκασμένοι, να δουλεύουν σε ένα περιβάλλον με κακή ατμόσφαιρα.

Έχουμε κάνει τόσα παιχνίδια σε Ευρώπη και Κύπρο και υπάρχουν ποδοσφαιριστές μας, που δεν έχουν μπει μέσα στο αγωνιστικό χώρο, να δείξουν και αυτοί εάν αξίζουν να είναι στην ομαδα μας ή όχι. Αυτό είναι απαράδεχτο.

Το συμβόλαιο του προπονητή μας, είναι διετές και ανατρεπτικό να το σπάσουμε, αλλά για τα σημερινά δεδομένα της ομάδας μας, έσοδα από την Ευρώπη, δεν είναι αποτρεπτικό, γιατί θα χάσουμε πολύ περισσότερα εάν μείνει αυτή η κατάσταση.

Όπως είναι σήμερα η κατάσταση, πολύ δύσκολα βλέπω τον κ. Ντολ, να μένει στην ομαδα μας, μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, γιατί το κλίμα είναι πολύ βαρύ από όλες της πάντες, ποδοσφαιριστές, κόσμος και διοίκηση, γι’ αυτό η δική μου εισήγηση, είναι να επιβληθεί πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές μας, της αξίας της αποζημίωσης του συμβολαίου του προπονητή και να πάει στο καλό. Με αυτό τον τρόπο η ομαδα μας, δεν θα πληρώσει, για τις μ@λ@κιες κανενός.

Δυστυχώς, τα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ είναι ηλεκτροφόρα και οποίος παίζει με τα σύρματα, κρούζει!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet