Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συνοπτικά…Νιάου

Τωρά που εφέραμε νάκκον τα μίλια μας, εξεμεθύσαμε και καθούμαστεν έτσι γενικά να σκεφτούμε τι έγινε προχθές…. Παναγία μου ΝΙΑΟΥ εσπάσετε μας ΝΙΑΟΥ δηλαδή εν αγχωθήκαν οι παίκτες ΝΙΑΟΥ μέσα στο γήπεδο ΝΙΑΟΥ;

Μόνο και μόνο να αντιληφθεί κανείς ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε μέχρι και το 88ο λεπτό…δηλαδή ΘΑ ΠΑΘΩ ΣΥΓΚΟΠΗ!!!

Πρέπει φέτος ΝΙΑΟΥ να γίνει καλύτερος προγραμματισμός, από πέρσι. Φυσικά τούτο έσιει 1000χρόνια που ΝΙΑΟΥ το λαλούμε αλλά τα τελευταία χρόνια αγκωμαχούμε κάθε ένα γύρο με τα προβλήματα που προκύπτουν και όχι μόνο, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Παίκτες πάν και έρκουνται, προπονητές το ίδιο. Δεν έχουμε σταθερότητα…και πρέπει να αποκτήσουμε ΣΥΝΤΟΜΑ!

Έρχεται Ευρώπη λεβέντες. Κανονίστε να μεν παραστρατήσουμεν πάλε. Κάμετε ΝΙΑΟΥ διορθωτικές κινήσεις και όσοι πρέπει να φύουν, να φύουν και όσοι πρέπει να έρθουν, να έρθουν. Εμείς, όπως και εσείς, θέλουμε το καλό της ομάδας…ΝΙΑΟΥ!

Συμφωνώ και επαυξάνω με τον Σάλαι που δήλωσε μεταξύ άλλων: Είμαι χαρούμενος στο ΑΠΟΕΛ, θέλω να κερδίσω τα πάντα, όχι μόνο το πρωτάθλημα. Την επόμενη χρονιά θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, τα πάντα. Θέλω να παίξω ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί σε αυτή την διοργάνωση.

Και κρατώ τα πρόσφατα λεγόμενα του προέδρου: ενδιαφερόμαστε για παίκτες που παίζουν στην Κύπρο και θα το δείτε πολύ σύντομα.

Σημείωση: Τα λεφτά στα λεφτά έρχονται. Σιονώστε…

ΟΥΛΛΟΝ ΑΠΟΕΛ

AU*Fan

Like
Share
Tweet